Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire egészséges, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire egészséges, ha egy kapcsolatban a két fél folyton egymáson lóg?

Figyelt kérdés

Bármennyire is szeretem a párom, nekem 2 hét után szükségem van egy kis szabadságra, amikor a saját dolgaimmal, hobbijaimmal foglalkozom, úgy hogy senki nem szól bele mit hogy csinálok.

Lehet ez sokaknak fura, de otthon is azt láttam, hogy mindenki éli a hobbijait, s jobb ha nem szólunk bele. Apám pl van hogy elmegy vitorlázni, anyám elmegy színházba a barátnőivel. Gyerekként is azt tapasztaltam, hogy csak kevés időt voltak együtt, de mégse váltak el.

okt. 9. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg azért (is) nem váltak el a szüleid, mert hagytak egymásnak időt. Anyud is feltalálta magát és nem nézte apàdat szórakoztató központnak (sajnos a nőknél gyakori, hogy nem tudnak magukkal mit kezdeni). Beszélj a pároddal!
okt. 9. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden kapcsolatban kell valamennyi idő, amit az ember azzal tölt, amit szeret, vagy oda megy, ahova szeretne, egyedül vagy a barátokkal. Kell egy bizonyos mértékű szabadság. A túlzott egymáson lógás hamar rosszra vezet.
okt. 9. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Azt gondolom, hogy ez normális, mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, amikor normális párom volt, meg is kaptam, az abnormálisok meg folyton rajtam lógtak, s volt, aki a munkahelyemre is bemászkált.

Hobbira és/vagy külön töltött időre mindenkinek szüksége van, ahogy a szüleid hobbijait leírod. (Mondjuk apukáddal szívesen elmennék vitorlázni. :-D )

Tulajdonképpen nem értem a kérdésedet, s erre csak most jöttem rá. Mi is a probléma?

Amikor a párom kocsiját szereltem a gépkönyv alapján, mert nem értek hozzá, de tudok olvasni, sose bújt mellém a kocsi alá, max. megrugdosta a talpamat, hogy mikor lesz kész. Mikor villanyt szereltem, akkor csöndben volt vagy dolgozott. De csak példákat mondtam. Neki is voltak hobbijai, amikor jobb volt békén hagyni.

De hol is a kérdés?

Ha van valami hobbid, éld ki abban a szabadidőd egy részét, biztos a másiknak is van olyan tennivalója, amit egyedül kell elvégezzen.

okt. 9. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem egészséges, mert mindenkinek szüksége van "én"-időre, amikor csak magával és a saját dolgaival foglalkozik anélkül, hogy a másik pár méterre tőle állandóan ott lenne. Nálunk ugyanez volt, az exem minden időt ki akart sajátítani magával, nélküle semmit nem csinálhattam anélkül, hogy ne adta volna tudtomra, hogy nem tetszik neki. Már nem vagyunk együtt. Inkább vagyok teljesen egyedül...
okt. 9. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A saját magunkra fordított idő hiánya a kapcsolatra is rossz hatással lehet.Volt olyan párom,aki mindig mindenhová velem akart jönni és mindig otthon is jött utánam. Megtörtént,hogy munka után parkokban üldögéltem egy-két órát, hogy gondolkodhassak,vagy csak úgy magamban legyek.

Nem értette, amikor megmondtam,hogy fulladok mellette és nem megy tovább.

Önbizalmi problémák,szeretethiány, gyerekkori blokkok okozzák ezt, amit aztán azon akarnak behajtani, akinél látják,hogy megtehetik.

Énidő,barátok, egyéni hobbi és a családdal való kapcsolattartás nélkül nem megy egészséges irányba.

Évek óta nincs párom, mert olyannal,aki ilyen "csüngős" már ismerkedésnél villog a vészjelző. Már akkor,ha öt percenként ír,hív....ezek nálam nagy red flagek..

okt. 10. 06:06
 6/6 anonim ***** válasza:
27%
Az utolsó nem volt soha szerelmes… A kérdező meg jól látja kell magán tér. Csak szépen adagold nehogy rosszra gondoljon…
okt. 10. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!