Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25éves egészséges kapcsolatban élő nő vagyok, akinek a párja szex közben (orálnál) szokta kérni, hogy a gát részen is izgassam kicsit, hol a kezemmel hol nyelvel, a ti párjaitok is kérnek ilyent?
Hozzátenném, nem meleg a pasim mert popsijába nem kér bedugni semmit, sem plugot (nekem van) sem prosztataizgatást, pedig azt is megtenném neki, nagyon szeretem, sőt a plugot leszámítva az én popsim sem izgatja.
Nekem ezekkel semmi gondom csak hajt a kíváncsiság, hogy a pasiknak tényleg ennyire érzékeny ott az a része..?
Volt amikor simogattam /nyomtam/ nyaldostam neki és csak folyt az előváladéka…nagyon szereti.
Egyén függő. Első pasim szerette, mostani párom nem. Sőt az egész pénisz izgatást teljesen máshogy szerették.
Szóval hiába "tanultam meg" mit hogyan csináljak a második barátom tök máshogy kellett izgatnom.
A prosztata a csikló belső része a férfiaknál, a makk pedig a külső, ahogy a csiklónak is van makkja.
A többit rakd össze magad, és matekozd ki, hogy miért.
Jólesik egyszerűen ennyi.
Nem kell túlgondolni.
Sőt!!!
Az én nyelvem is el szokott kalandozni és nekem is jól esik ha......
A meleg az az aki azonos neművel akar szexelni. A prosztata csak egy erogén zóna, semmi más.Nagyjából a G-pontnak felel meg.
Csak az tiltakozik ellene aki még nem próbálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!