Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezzel egészséges kapcsolatom? Mit érdemes tennem? 22/F
Régen voltak önbecsülési gondjaim, de sokat dolgoztam és fejlesztettem magamon, és az életben már megállom a helyemet, önbizalmam is van.
Viszont a szexualitásomba emiatt valamiért elég mélyen begyökerezett egy fajta cuckold fétis.
Viszont ahogy fejlesztettem magam, ez is elhalványult közben, tudom élvezni a rendes szexet, nagyon szeretek kielégíteni egy nőt, és szeretem őket boldoggá tenni, akár dominálni is szeretem őket ha erre vágyik, természetesen az adott partner igényeihez igazítva. Elég sokszínű és kreatív is tudok lenni szexuális téren, amit sokszor dícsértek is az olyan lányok akikkel meg volt a közös hang.
Viszont enyhén ez a cuckold megmaradt bennem, és habár ritkán, de rám szokott jönni, és olyankor úgy érzem csak akkor lennék kielégülve, ha a lány akivel épp vagyok, tudna erről, és pl szóban direkt húzná az agyamat valamivel ami ezzel kapcsolatos, meg fantáziálnánk együtt arról hogy hogyan szexelne valakivel, stb. Azt nem szeretném hogy a valóságban is megtegye a dolgokat, annyira nem erős ez a fétis nálam, az ilyen szóbeli dolgok és egy kis játék ami direkt féltékennyé tesz, bőven elég lenne.
Viszont nem tudom, egészséges maradhatna-e egy kapcsolat, ha a lány megtudná hogy ez izgat engem. Nem tudom össze dőlne-e a szemében a férfi képem, hogy hogyan tudna utána tekinteni rám. Ez az egy dolog van ami gátol ezen a téren, ha komoly kapcsolatról van szó. Az életemre ez már semmilyen hatást nem gyakorol, ez az egész csak egy kis szexuális játék lenne ami maximum egy hónapban egyszer bőven elég lenne.
Szerintetek lehet így egészséges kapcsolatom? Negatív hatása lenne ennek?
Nem a farokméreted miatt nyafogsz,már ez is pozitívum.
Semmit nem kell tenned,élvezd az életet,keress egy barátnőt,legyél vele boldog.
Kezdjük azzal, hogy minden egészséges amit jogszabály nem tilt, egészségre nem ártalmas ÉS a partnered is erre vágyik.
Ergo olyan partnerrel aki szintén csak fantáziában akarja megélni tökéletes párost alkotnátok - mert pont megtaláljátok egymásban azt amire mindketten vágytok (másokra meg nem tartozik otthon mit "játszotok").
Hozzáteszem az emberek többsége nem csak fejben, fantázia szintén akarja egy idő múlva megélni...
Szerintem ez egyáltalán nem durva "igény" részedről, hogy olyan párod legyen aki belemegy az ilyen kis beszélgetésekbe, csak tényleg meg kel találnod a megfelelő lányt, lehet nem az első lesz az, de biztos lesz olyan akinek ez szintén tetszik és ő is úgy érzi, visz egy kis izgalmat a kapcsolatba.
Meg biztos vannak sokan olyanok is, akiknek maguktól egy nem jutna eszükbe de ha te felhozod nekik akkor belemennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!