Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Az egészséges punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Az egészséges punci szag volt olyan, hogy beindított nálatok valamilyen nemi reakciót? Milyen érzéseket vált ki belőletek egy nedves illatos punci szag? Érdekes mert Isten úgy alkotta meg a férfit, hogy vonzó legyen számára a punciszag

Figyelt kérdés

dec. 30. 09:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A lányok állandóan, hülyének néznek, becsapnak, megcsalnak, utálatosak sokszor, a saját nememhez nem hiszem hogy tudnék vonzódni, VISZONT, nagyon elfogadnék egy meleg barátot akivel néha lehetne dumálgatni.:)
dec. 30. 10:04
 12/15 A kérdező kommentje:
amúgy meg én is ugyan olyan kirekesztett ember vagyok mint, ti sajnos. Félig roma vagyok a bőröm színe barna, viszont a magyar lányokhoz vonzódom. Most is magyar a barátnőm, de csak is a hívő magyart tudtam találni mert ő elfogadott olyannak amilyen vagyok. De vannak dolgai amit nem bírok. Szóval kedves melegek átérzem a helyzeteteket. A kirekesztés igen magas ebben az országban
dec. 30. 10:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem. Már kezdtem azt hinni, hogy egy olyan biszex vagy aki úgy értelmezi ezt a hetero-meleg-dolgot, hogy ha nővel van (vagy csak nővel kíván együttélni) akkor hetero, ha pedig férfivel van (vagy csak férfival akar együtt lenni) akkor pedig meleg.

Te akkor valóban hetero vagy. Az, hogy rossz tapasztalataid vannak a nőkkel, az nem változtatja meg a nemi orientációdat.

dec. 30. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok és utálom a punci szagát csak a fasz
dec. 30. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kreacionizmus és „punci szag”, kedves kérdező egyszerű vagy mint a faék.

A melegek genetikai vagy valamilyen más külső behatásból a férfi feromonokra reagálnak, a nőiekre csak kicsit vagy egyáltalán nem. Talán épp ez az egyik oka, hogy melegek. Annyira egyszerű ez mint, hogy valaki szereti-e a borsófőzeléket avagy nem.

dec. 30. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!