Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már hosszú ideje fent vagytok társkeresőn!Nem rossz ezt látni?
Ugyan nem vagyok fent sehol,de éppen a múlt héten láttam itt Pesten,az utcán kéregetni egy férfit. Most kb negyvenes évei közepén lehet.
Még kb 2004 - 5 körül ismerkedtem vele az akkor még létező Pride.hu oldalról. Akkor egy jóképű,ápolt huszonéves srác volt, de valami elképesztően beképzelt,öntelt. Azt mondogatta,hogy sorban állnak érte, nem győzi a telefont felvenni - annak ellenére,hogy csakis komolyban akar lenni. Két találkozás,beszélgetés után elköszöntünk egymástól,mert nagyon nem egymást kerestük.
Szóval, a srác,aki férfi lett közben, ott kéregetett az utcán, a zebrák mellett. Ősz haj, alkoholtól püffedt arc, szakadt ruha, fűző nélküli kitaposott cipő, a járása ingadozó, bizonytalan, a szemei tekintet nélküliek voltak. Megismertem, mert a bal kézfején levő kis tetoválás azonosította. Lehet, másként nem jövök rá, ki is ő.
Rossz látni,hogy ide jutott és innen az út már egyenes és csak egyfelé visz. Nekem ez okoz szomorúságot,ha látom, hogy emberek hová jutnak.
Vagy az, ha látom és tudom, hogy ismerősök milyen kapcsolatokban élnek és ebben szépen felőrlődnek.
És a valamikori mosolygós arcokból keserű, unott és megfáradt emberek lesznek.
1-es ez szomoru. :-(
Amugy igazad van, en is megfigyeltem, hogy neha latok embereket, hogy megoregedtek, tonkrementek aztan eszembe jut h kb velem egykoruak vagy fiatalabbak. Szerencsesek vagyunk csak nem gondoljuk mennyire.
8+
Én 2011-2016 között folyamatosan fent voltam, sok emberrel megszívtam, sok kicseszés után sok ember megkapta tőlem a jussát, ahhoz viszonyítva mondom. Ugyanazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!