Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő legfeljebb milyen hosszú bemutatkozó szöveget olvas el egy társkeresőn?
Figyelt kérdés
2021. febr. 15. 21:00
1/11 anonim válasza:
Ha felkelti az érdeklődését, akkor bármannyit.
2/11 anonim válasza:
A nok csak emojikba kommunikalnak mint az influencerek, legalabbis tarskereson a profiljuk tele van fosva emojival. Lehet ha te tobbet teszel megtudod mutatni ki az alpha
3/11 anonim válasza:
Max 10 mondat. Ha litániát ír valaki, azt nem olvastam el sosem.
4/11 anonim válasza:
Ha megfogott az adott illető, akkor akár a hosszút is elolvasom.
5/11 anonim válasza:
Nekem hosszú bemutatkozásom van. SENKI nem olvassa el. 😂
6/11 anonim válasza:
Én jobban szeretem a hosszú leírásokat. Jobban el tudom dönteni, hogy akarok-e valamit az illetőtől. Ha semmitmondó, rövid szart látok, úgy érzem, nincs türelmem teljesen a nulláról elkezdeni vele úgy, hogy azt sem tudom, megéri-e akár csak minimálisan.
7/11 anonim válasza:
0 karakter. Egy nő sem olvas bemutatkozást, csak a képeidet nézik meg.
9/11 anonim válasza:
A hosszu szoveg nalam voros felkialtojel, es nem azert, mert nem szeretek olvasni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!