Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már akinek társkeresőn szinte azonnal összejött egy hosszú kapcsolat és nem hetekig keresgélt?
Felraktam egy képet, ahogy mini farmer szoknyában ülök a kanapén, lábaim kicsit szétrakva, bugyi persze takart mindent, előrehajolva, hajam is a lábam közé lógott kicsit.
Estére 100 levél volt.
Másnap már randi az álompasival.
Étterem, wellnesz, kirándulgatások.
Egy év múlva esküvő.
26L
180cm
Egy kapcsolat úgy nagyon könnyen összejön.
Majd azt is írd ide, meddig tartott! :)
Átlagos lányt ismertem, szakított, majd másnap regisztráció társkeresőre, rögtön elkezdett valakivel levelezni, majd telefonon beszélgetni, már első találka előtt elkezdte hirdetni a lány: "társkeresőről megismert pasit már sokkal jobban ismerem mint volt párom akivel tíz évig éltem együtt", találka előtt pasi hazudott önmagáról ezt-azt.
Ment ezerrel az egymásra zúdulás, a "jajj szia picinyem megetted a tízórait" és hasonló nyálas telefonon történő beszélgetések, összeházasodtak -e végül vagy nem, azt nem tudom, a tempó mindenkinek gyors volt ahogy egymásba estek, a lány időnként hangoztatta: "neki kompromisszumkésznek kell lennie de megéri, mert..." stb-blablabla.
Egy szakítás után rögtön regisztráltam. Tudom, hogy röhejes, de meg akartam mutatni exnek, hogy találok nála jobbat és cseppet sem zavar, hogy már nem érdeklem. Sikerült is, egy-két nap chat után tali, második randin szex, pár hét alatt össze is cuccoltunk. Ennek már 5 éve, két éve házasok vagyunk és van egy 10 hónapos kisfiúnk 🥰
Ex, aki munkatárs is volt, mikor megtudta, hogy kapcsolatban vagyok, bepöccent és megpróbált állandóan alám ásni, került, ahogy csak tudott, amikor nem lehetett, akkor minden szarból veszekedést generált, a kollégák már röhögtek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!