Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, zavarna titeket ha a párotok elmenne 10 napra a szüleivel utazni?
Párom 26, én 31 vagyok. Voltam vele is a nyáron utazni, most apámmal megyek majd 10 napra. A párom szülei sajnos nem tehetősek, plusz párom és köztük sincs jó viszony. Apám tudja rólam, hogy meleg vagyok, de picit fura lenne ha ott lenne párom is.
Na de lényeg, titket zavarna ez?

Bizalom nélküli párkapcsolat??? Baszod, ehhez én túl régimódi vagyok, értelmezni sem tudom.
Utazz el apáddal, tök mindegy már nektek.
11) Lehet nem helyesen fogalmaztam. Nalatok peldaul kozos szamla van, vagy hogy nez ez ki? Peldaul szuleimnek is van sajat bankszamlajuk, apam nem is akarna, hogy anyam az overol koltson feleslegesen. De mint ahogy irtam, lehetnek persze kozos koltesek, es nem arrol van szo, hogy centre pontosan kiszamoljuk mindig ki mennyivel tartozik. En pl jobban keresek, igy ha van ami kell az otthonaba fontos, szukseges dolog, aminek en is a hasznat veszem, abba persze beleadok. Most vett pl egy mosogatogepet, azt tamogattam. Vagy mikor nem tudta egyszer fizetni a telefonszamlat, fizettem a tartozast, mas kukonben nekem se lett volna internet. De ha kitalalja, hogy vesz maganak valami 1001-dik dolgot a Temurol, na azt szepen megveheti a sajat penzebol.
Nem is ertem azokat az egyébként fokent hetero kapcsolatokat, ahol a nõ eltartatja magat evtizedeken at. Ismerek ilyet.

Azzal maximálisan egyetértek, hogy nincs közös számla. Nekem sem volt és nem lenne senkivel. Praktikussági okokból.
A hosszabb ideig a szülőkkel nyaralás, az viszont érdekes dolog.Volt egy ismerős meleg pár, egyikük a szüleivel elutazott Egyiptomba két nyolc napra. Mikor visszajött, egy véletlen buktatta le az itthon maradt párját,aki a nyolc napból négy napon is pasizott.
Így az egyiptomi út eredménye a szakítás lett. Sajnos ilyen is benne van a kalapban.

Először abba szólok bele, hogy közös anyagi szint és közös érdeklődési helyzet. Öhm, nem! Ha már alapvetően ilyen dolgokhoz kötjük a másik embert - esetleg ismeretlenül is, akkor ezzel baj van.
Különben sok ez a 10 nap ilyen indokokkal előhozva. Én voltam olyan tökös, hogy én intéztem a nyaralást és ezért nekem volt szavam. Apám sem szerette a helyzetet, de anyámat hoznia kellett autóval és velem jött a párom. Olyan nem volt opció nálam, hogy nem. Ilyen szempontból nem vagy tökös a párkapcsolathoz. A pénz másik oldal, de kölcsönözhetünk a párunknak. Ha olyan rohadtul jól állsz anyagilag, akkor megteheted. Úgyhogy innentől kezdve kifogás és én lapátra tennélek nagyon csúnyán.

Ahogy most kibukott, ez egy titkos kapcsolat, ahol a szülők nem tudnak a gyerekük párjáról .Nyilván azt sem tudják,hogy meleg a fiuk.
Na ez az a pont,amikor a szememben ez egyáltalán nem kapcsolat,hanem színészkedés az egész.
Aki olyan gyáva,hogy nem vállalja be a párját,az pedig ezt elviseli ott megette a fene az egészet.
Azt hiszem, sokunk nevében kérhetem és előre is köszönöm,hogy többet ebben a "kapcsolatotok " milyensége,problémái tárgyában ne írj ki kérdést, hanem előbb a pároddal tisztázzátok le, miért is vagytok egymással.

Az utolsó válaszolóval, azaz a 19-essel értek teljesen egyet.
Írhatnék nyilván közhelyeket (addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér; pl.), de nem teszem.
Amikor volt párom, SOHA nem mentünk bele olyan utazásba, amibe a másik nem tudott volna beleadni. Egyszer mentünk el a Balatonra az egész családdal úgy, hogy a másik hajnalanta feljött Pestre dolgozni (akkor még nem volt home office, különösen nem sátorból), s késő este ért vissza - de nem emiatt nem lett jó vége.
Külön számlánk volt, de volt társkártyánk a másik számlájához, ha valamelyikünkéről elfogyott a pénz. 8 évig közös pénzen éltünk, pedig volt, hogy tízszer (sic!) annyi volt a fizetése, mint az enyém, mondjuk akkor a munka mellett még egyetemre jártam.
Céges utakra is elkísértem, de kifizettem a különbözetet és a repülőjegyet.
Egyetlen dolog, ahova nem mentünk együtt, az a kórusturné volt. Elég sokat utaztam kórussal, de ha a közelébe értem, eljött a koncertre akár kétszer három órát is autózással töltve.
A válaszom lényegét a legjobban a 19-es válaszoló írta le:
"Aki olyan gyáva,hogy nem vállalja be a párját,az pedig ezt elviseli ott megette a fene az egészet."
Furcsa egy kapcsolatotok lehet - kapcsolat ez tulajdonképpen?
Nyilván nem külső szemlélőnek kell megítélnie, ha jól érzitek magatokat együtt, akkor meg minek teszel itt fel újra és újra kérdéseket?
Én is kérlek, ne írj ki még egy ilyen kérdést, mert ennél hosszabban is tudok írni... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!