Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok elmenne a szüleivel 1-2 hétre nyaralni?
#1 vagyok
Így kicsivel másabb a helyzet. De ettől függetlenül még jogosan viselheti rosszul a dolgot.
A szülők felneveltek, kirepültél. Ha párod/társad van, akkor ő az első.
"Én egész jól, ő kevésbé jól viseli ezt."
Önző vagy és olyasmit teszel, ami a párodnak fáj.
Az én párom nem sokáig lennél...
Hát nem is tudom, kicsit fura ennyi idősen szülőkkel nyaralgatni hetekig, de lehet csak nekem van szar családom:D
Kicsit rossz is az a helyzet, hogy szüleid nem tudják/ellenzik. Kicsit így olyan, mintha letagadnàd a párodat előttük vagy őt itt kihagyod a családi nyaralásból. Ami ráadásul nem csak egy hétvége, hanem hosszabb idő
Nem mondom, hogy jó féltékenykedni meg kontrollálni a másikat, hogy sehova se mehessen, de a te oldaladról se tiszta a dolog
Három hónap azért még nem 10 vagy 15 év. Ennyi idő után én még nem tépném a számat miattad, meg nem enne az ideg, de tény, hogy a 2 hét nyaralás anyuékkal elég hülyén veszi ki magát ebben az életkorban már alapból. Az 1 hét is elég határeset. Nem azért, mert ne lehetne jó valakinek a kapcsolata a szüleivel, de ebben a korban azért már általában nagyobb igénye szokott lenni az embernek a szülőktől való függetlenedésre többnyire. (Ha meg nincs rá igénye, az is jelez valamit.) Ilyenkor már inkább szívesebben van az ember a szerelmével, mint a szüleivel. Viszont ha ezt mittudomén, mondjuk pl. 2-3 év együttlét után játszanád meg velem, akkor nekem is kikerekedne a szemem biztos, hogy WTF, 3 éve együtt élünk, te meg lelépsz 2 hétre anyuval meg apuval kaszinózni? :)
Ja, és még valami. Nem lesz örökké fenntartható, hogy apukád vagy a szüleid nem tudnak róla, hogy meleg vagy. Az esetek túlnyomó többségében eljön az az időpont egy kapcsolatban, amikor választás elé kerülsz. Vagy coming outolsz vagy elhagy a párod. Rengeteg energiát kivesz egy kapcsolatból, ha az egyik fél folyamatosan titkolózik még a legközelebbi családtagjai előtt is és ezt várja el a párjától is. Ezt nem lehet a végtelenségig húzni egy párkapcsolatban. És nem is tisztességes a pároddal szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!