Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok elmenne a szüleivel 1-2 hétre nyaralni?

Mikor volt párom,akkor volt egy ilyen opció nála. Ázsiába utaztak volna,több országot érintve.A srácot is el akarták vinni,úgyhogy neki semmi költsége nem lett volna.
Mikor elmondta,válaszom az volt,hogy megértem és tegyen úgy,ahogy neki jó,ahogy jónak látja,érzi. Önzés lett volna,ha elvárom,hogy tartsa mellettem állandóan a lámpát.Gondolkodott,majd azt mondta,szeret annyira,hogy három nap után már annyira hiányoznék neki,hogy csak rossz kedve lenne az út többi részében.
Megértették otthon is,kissé azért duzzogtak,de más nem volt.Mondjuk annyiban más,hogy nála tudták mi a helyzet,hogyan él és kivel.
A szerelem, a szeretet abban is áll,hogy a másikat nem szabad bekorlátozni.Egyébként nem mondtam, de jól esett,hogy velem maradt.Sajnos, már évek óta nem a párom, de ha lesz ismét,akkor semmiben és sosem fogom korlátozni, véleményezni a tetteit.
Bár bujkálni sem bujkálnék, azt sosem tettem.Konspirálva lehet élni, de nem érdemes.Idegileg és morálisan egy kapcsolat nem "föld alatti mozgalom" ...

A gáz hogy a szüleid előtt titkolozól.
Mielőtt megismertétek egymást le volt foglalva, ezen nincs mit tanakodni.

Ismerek olyan párokat, akik szoktak külön (is) nyaralni és nem zavarja őket.
Erre nincs fix recept, azt kell átgondolni, megtapasztalni, hogy nektek mi fér bele.

Van,aki annak is örülne ha lenne egyáltalán egy párja.Még ha csak a Duna parton is ülnének együtt.
Nem tudtok viszonyítani, nagyon nem.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!