Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik melegbarát országban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik melegbarát országban, városban szeretnél élni, tervezed-e a kiköltözést, vagy ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
szept. 23. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Egyelőre itt vagyok M.O-n, de ha mennék akkor Spanyolországba, lehetőleg Madrid vagy Valencia környéke. Barcelona meg úgy összességében Katalónia inkább nem. Nyelvet már beszélem, meglátjuk mikor kerül rá sor. Nekem itt sincs most rossz dolgom amúgy, úgyhogy nem rohanok. Németül nem tudok (legalábbis még) de ha tudnék akkor Ausztria lenne a másik opció Spanyolország mellet. Németországba nem mennék.
szept. 24. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Akkor jó, hogy eljötettek.

Teljesen újra kezdtétek itthon?

szept. 24. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

"ha tudnék akkor Ausztria lenne a másik opció"

Private Szabina szerint Ausztria már nem annyira jó hely, mint régen volt.

szept. 24. 12:51
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Valszeg én is Ausztriába mennék, bár sokaktól hallom, hogy az albérlet helyzet ott sem rózsás.
szept. 24. 12:54
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Ausztria még biztonságos,még Bécs is.De a német nyelvterületeket a korlátlan bevándorlás miatt kezdenek elesni..Anglia,meg a mediterrán térség biztonságos még.
szept. 24. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
2 évet Dániában éltem. Ott nagyon jó volt. Szívesen visszamennék
szept. 25. 14:09
 17/18 A kérdező kommentje:
16: Miért nem tudsz visszamenni?
szept. 25. 14:11
 18/18 anonim ***** válasza:
45%
Anglia-London
szept. 27. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!