Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes melegként heteróval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes melegként heteróval barátkozni?

Figyelt kérdés
szept. 13. 09:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is baratkoznék az mindegy, hogy heteró vagy meleg. Ha van van közös téma akkor jó. :)
szept. 13. 12:03
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is barátkoznék heterpval is
szept. 13. 12:26
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hetero a legjobb barátom. Már évek óta jóban voltunk, mikor 5 éve elmondtam neki, hogy meleg vagyok. Azt hittem, távolságtartó lesz, de egyáltalán nem koptatott le, sőt... Utána még több időt töltöttünk együtt és jólesett, hogy foglalkozik velem. Rendszeresen találkoztunk, sportoltunk, túrázni jártunk, stb. A helyzet akkor kezdett romlani, mikor barátnője lett. Azóta már összeházasodtak, megszületett az első gyerek is. Most már sokkal kevésbé ér rá, amit nyilván tudomásul kellett vennem, de azért még mindig nem esik jól. Lényeg, hogy tiszteletben tartottam a határokat, soha nem akartam többet tőle, mint barátság, és ő egyáltalán nem is lett volna vevő ilyesmire. Ettől függetlenül egy időben jólesett fantáziálni róla, mert egyébként elég jóképű, sportos, intelligens srác és végtelenül jólelkű.
szept. 13. 12:33
 14/30 A kérdező kommentje:
Jó olvasni a válaszokat, hogy ennyi ilyen barátság van. :o)
szept. 13. 12:41
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban egy igazi férfibarátság nagy kincs és mindenki örömmel venné. Független attól, hogy meleg,vagy hetero a barát - jelölt.
szept. 13. 13:08
 16/30 anonim ***** válasza:
68%

NEEEM!!!

Melegek csakis kizárólag melegekkel barátkozhatnak!! Ellenkező esetben a melegek főtanácsa kizárja az egyént a melegek közül!!! Onnantól kezdve már nem nevezheti magát melegnek!

szept. 13. 13:09
 17/30 anonim ***** válasza:
83%
Én is keresek egy meleg barátot. Egy kis extrával.😆
szept. 13. 13:48
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

Mit szeretnél? Hány éves vagy? :)

szept. 13. 14:03
 19/30 anonim ***** válasza:
85%
Szia. Idős vagyok ráadásul Dunaújvárosi és orált szeretnék.😆
szept. 13. 14:19
 20/30 anonim ***** válasza:
60%

Téged kellene?

szept. 13. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!