Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnék ezzel a szimpati...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ezzel a szimpatikus meleg férfivel barátkozni, vagy komolyabban összejönni ?

Figyelt kérdés

Itt Pesten a Központi Könyvtárba járok elég sűrűn.Másfél éve egy téma kapcsán beszélgetni kezdtem egy ötvenes férfivel,aki régebben tanár volt.Nagyon fitt,kedves,jó humorú és udvarias, ahogy beszél azt pedig élvezem hallgatni. Tudom,hogy nincs senkije, ezt többször elszólta.

Érzem, hogy megvan köztünk a szimpátia,de valahogy olyan elzárkózó és hideg,ha az emberi kapcsolatokról van szó és eltereli szinte azonnal a szót.

Nagyon szeretnék vele közelebbi kapcsolatba kerülni,de nem merek kezdeményezni,mert nem értem,miért ilyen távolságtartó. Viszont én két kivétellel még nem találkoztam ilyen értelmes,jó kinézetű és kedves ötvenessel. Nincs társam és őt maximálisan el tudnám képzelni. Most a hosszú hétvégén gondoltam,elhívom a Várba, vagy a tűzijátékra, de nem mertem...

Mit tanácsoltok, hogy merjek neki célzást tenni ? Tudom és érzem,hogy én is szimpatikus vagyok neki, mindig örül ha találkozunk. De ennyi :/

Köszönöm,

26 F

aug. 17. 05:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A közös program jó ötlet szerintem!

Hívd el valahová és tedd hozzá, mennyire örülnél ha elfogadná!

Ha igent mond onnan már alakulni fog!

aug. 17. 05:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont ezt javasoltam volna, hívd el valahova, akár csak egy kávéra. Egyébként, ha az, akire gondolok, itt is fent van (persze nem biztos, hogy ugyanarról van szó), csak nem tudom a nevét, szokott válaszolni kérdésekre, nagyon intelligens.
aug. 17. 06:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Tudtam a nevét,mert bemutatkoztunk már.Megkerestem a Facén és írtam neki. Elolvasta már délben, de eddig semmi válasz nem jött. Többet nem merek már írni, mert szégyellem magam ezért az egészért.
aug. 17. 15:42
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb hagyd beken
aug. 17. 19:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet Ő sem akarja elhinni, hogy 50 éves létére egy fiatal szeretné elhívni valahová és most őrlődik, hogy mit tegyen, mit válaszoljon.

Amúgy azóta történt valami? Válaszolt?

aug. 18. 01:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is elég távolságtartónak tűnök sok embernek, túl modorosnak, és ennek látszólag ellentmondva, túl nyersnek. Egyszerre vagyok tűzrőlpattant, harsány, mégis bús. És hát hülyegyereknek se mondom magam, elég széleskörűen tanult vagyok, nyelveket beszélek, szakmám szerint matematikus vagyok. Meg hát elég kritikus vagyok magammal szemben, meg a környezetemmel szemben is, és sokszor nehéz lehet kívülállóként értelmezni azt, hogy én miért bátorítom a környezetemet arra, hogy kritizáljon engem folyamatosan, hogy miért nem veszem egyáltalán magamra, ha kritizálnak, meg hogy miért van az, hogy ha kritikát fogalmazok meg, az soha nem személyes kérdés nálam.

Magamból kiindulva azt mondanám neked, hogy ne engedd, hogy elijesszen. :) Ahogy előttem is írták, lehet, hogy ő sem akarja elhinni a dolgot, meg azt is elképzelhetőnek tartom, hogy fél kapcsolatba belemenni, vagy azért, mert annyira hozzászokott az egyedülléthez, hogy fél a párkapcsolattól, vagy mert attól, hogy mi van akkor, ha boldog lesz.

aug. 18. 02:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nala fele annyi idos ferfival úgy van hogy teljesen felesleges az egesz

36 leszel o 60

46 leszel o 70

aug. 18. 05:55
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen,még éjjel válaszolt :(

Sajnos nemet mondott ,de elnézést kért ezért.Megírta, hogy neki a volt párjai,a fiatalabbak, nagyon sok bajt,problémát és egyebet okoztak az életében. Lelkileg rendbejött,de úgy érzi,hogy nem tud már olyan szinten kapcsolódni,ahogy én gondolom. És a testiség sem vonzza már, ha egyáltalán lehetne valami,akkor csak magas fokú lelki barátra lenne szüksége.

Még írt egy idézetet és ennyi. És átváltott önözésre is.

Köszi a válaszokat,de azt hiszem, ennek a férfinek valami borzalmas törés lehetett az életében, ami ilyenné tette. Érdekes, hogy volt,hogy egy haverral voltam a könyvtárban,aki szintén azt mondta, hogy valami hihetetlen kisugárzású férfi ez az illető . Nemcsak én érzem ezt. Dehát, így jártam, ennyi.

aug. 18. 06:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell borzalmas toresnek lennie, eleg nehany csalodas

Nekem is volt hasonlo

40 evesen tetszett egy 25 eves fiu a munkahelyen

Gondoltam milyen emberré kene valnom hogy egy ilyen fiu szerelmes legyen belém

De aztan arra is gondoltam hogy egy 25 eves fiu nem 40 eves emberrel akar lenni, hanem inkabb korabelibel

Arra jutottam hogyha akarna is velem ismerkedni, visszautasitanam, mert ennek az egesznek semmi ertelme

Nem vagyok mar 20-on eves, se 30-on eves

aug. 18. 06:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Arra viszont ezek szerint remekül ráéreztél, hogy egy térfélen játszotok.

Én sokszor még ezt is képtelen vagyok észrevenni.

Fel a fejjel, remélem találsz más jó kisugárzású fiút/férfit magad mellé.

aug. 18. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!