Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fideszes melegeknek mi lehet a szimpatikus a partban?
Egy párt megítélése nem csak a melegekhez való viszonyulásukon múlik. Az csak egy huszadrangú tétel a sorban.
Egyedül azok hiszik ezt akiknek az életében az a központi dolog, hogy ők melegek, és az egész életüknek ez a központi eleme és azt hiszik ekörül forog az egész világ.
Attól, hogy este fiúval vagy lánnyal bújik valaki ágyba, még ugyanúgy szeretheti a hazáját, érdekelheti az országának sorsa, lehet fontos neki minden gazdasági, kül- és belpolitikai viszony.
“még ugyanúgy szeretheti a hazáját, érdekelheti az országának sorsa, lehet fontos neki minden gazdasági, kül- és belpolitikai viszony.“
Még mindig kérdés hogy mi szól tehát a fidesz mellett :D
Én meleg vagyok, és a Mi Hazánkra fogok szavazni.
Nem értem mi köze ennek a pártpreferenciához.
A pénz és a hatalom.
A fidesz nem egy párt, hanem egy "család", a szó szicíliai értelmében...
Inkább elfojtják az identitásukat, sőt szembe mennek vele (lásd Szájer aki megírta a melegellenes törvény javát), mert közel akarnak maradni a húsosfazékhoz, kell a lé.
A fideszesek túlnyomó többségének nincs baja a melegekkel, Szájerről, Kocsisról, Vargáról stb stb már sok éve tudja mindenki hogy melegek. A melegellenes vonal nem a meggyőződésük miatt került be a politikai propagandájukba, simán csak populizmus, adtak egy kis csontos egy bizonyos szavazóbázisnak, plusz ezzel is elterelik a figyelmet a báncselekményeikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!