Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fideszes melegeknek mi lehet a szimpatikus a partban?
12: eléggé mellément ez most bocsi... Eleve nem az volt a téma hogy tetszik-e valakinek az LMBTQ mozgalom. Továbbá ne keverjük már a Pride-ot az LMBTQ-val. Mondjuk az fura hogy melegként ennyire tudatlan vagy abban hogy mi is az az LMBTQ és mik a céljai. Főleg azt furcsállom hogy melegként (hogy maradjunk a topicnál) azt állítod hogy te nem vagy más, holott a fidesz konkrétan törvénnyel üldözi a melegeket. Te vagy nem vagy meleg, vagy valahol az erdő mélyén éltél eddig.
"Ugyanaz a szabályok vonatkoznak rád mint a heterokra. Ugynugy eljarsz dolgozni ugyanúgy éled az életedet."
Pont ellenkezőleg. Ha ugyanaz vonatkozna rád, akkor házasodhatnál. Fogadhatnál örökbe gyereket. Stb.
Szerintem te vagy eltévedve...
14: bocs de semmi értelme annak amit írsz. Hol láttál te olyat itt, hogy a melegek nem fogadják el más véleményét, döntését?
És főleg, mi köze a kommunizmusnak a liberalizmushoz?
Ebben az országban az illiberális fidesz a kommunista, ahogy az egész világon kb a kettő egymásnak ellentéte. Komolyan ennyire nem értesz semmit a körülötted zajló világból?
12-esnek teljesen igaza van.
És sajnos nagyon kevés ilyen van, még nem is láttam, hogy rajtam kívül van még ilyen, aki így gondolkodik.
A nyugat formálja kb. az egészet, itt most legjobban az USA-ra értem.
Emellett még azt is értem, hogy milyen céllal csinálta a gyermekvédelmi törvényt. Nyilván az EP-ben felháborodtak a liberálisok úgy, hogy a legtöbb el sem olvasta, ami abban szerepel.
16 éves létemre sajnos többet tudok, mint a többi koromban lévő más identitással rendelkező kamasz.
17: ezek szerint nem sokat tudsz. És tuti hogy te sem olvastad, de jön a tipikus komcsi-brüsszelsorosliberálisgyurcsány propaganda. Bőven van még mit tanulnod.
Én olvastam. Az nem gyermekvédelmi törvény. És mellesleg nincs is mitől megvédeni a gyerekeket. Soha semmilyen szexuális propaganda nem történt egyelten óvodában vagy iskolában sem.
A 12-es konkrétan hazudott, ahogy arra a 13-as tökéletesen rávilágított.
Sztem aki a gyermekvédelmi törvény ellen van az 1. Nem olvasta el
2. Hát őhm… felvet néhány kínos kérdést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!