Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnék ezzel a szimpati...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ezzel a szimpatikus meleg férfivel barátkozni, vagy komolyabban összejönni ?

Figyelt kérdés

Itt Pesten a Központi Könyvtárba járok elég sűrűn.Másfél éve egy téma kapcsán beszélgetni kezdtem egy ötvenes férfivel,aki régebben tanár volt.Nagyon fitt,kedves,jó humorú és udvarias, ahogy beszél azt pedig élvezem hallgatni. Tudom,hogy nincs senkije, ezt többször elszólta.

Érzem, hogy megvan köztünk a szimpátia,de valahogy olyan elzárkózó és hideg,ha az emberi kapcsolatokról van szó és eltereli szinte azonnal a szót.

Nagyon szeretnék vele közelebbi kapcsolatba kerülni,de nem merek kezdeményezni,mert nem értem,miért ilyen távolságtartó. Viszont én két kivétellel még nem találkoztam ilyen értelmes,jó kinézetű és kedves ötvenessel. Nincs társam és őt maximálisan el tudnám képzelni. Most a hosszú hétvégén gondoltam,elhívom a Várba, vagy a tűzijátékra, de nem mertem...

Mit tanácsoltok, hogy merjek neki célzást tenni ? Tudom és érzem,hogy én is szimpatikus vagyok neki, mindig örül ha találkozunk. De ennyi :/

Köszönöm,

26 F

aug. 17. 05:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatásokat, de sajna beleszeretettem ebbe a pasiba,állandóan az eszemben jár, nem tehetek róla. Nem mindennapi ember.

Bízom benne, hogy személyesen kulturáltabban megbeszélhetjük ezt,nem irkálva. Könyvtárban tuti összefutunk még.

aug. 18. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen megbeszelni

Hagyd beken es kesz

2x annyi idos mint te

Egesz mas eletszakaszba vagytok

aug. 18. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem jött rendbe lelkileg. Próbálja eltemetni magába a fájdalmait, de nem dolgozta fel a sérelmeit. Talán soha nem is fogja. Ragaszkodik hozzájuk. A szép emlékekre hivatkozva. Ide is gyakran ír negatív tartalmú vagy hangvételű üzeneteket, hozzászólásokat. Nagyon fájdalmas számára az élet. Nem rossz ember, de hatalmas terhet cipel és nem képes lerakni őket. A személyiségének az alapját képezik ezek a gyötrelmek és képtelen a változtatásra. Minden egyes sejtjében benne van a fájdalom és a kín.

Most én leszek a gonosz, meg a kíméletlen, kegyetlen lelkű rosszfiú, de azt mondom, hogy egyszer még hálás leszel azért, hogy most nem jött össze. Hatalmas lelki súlytól, tehertől óvtad meg magad, még ha nem is tudatosan.

Ettől függetlenül minden jót neki is, meg neked is. De legyél hálás, hogy most így alakult. Később rengeteget szenvedtél volna mellette.

aug. 18. 14:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Lehet nem ugyanaz a valaki, akiről írsz 13 - as, mert ez a férfi sosem bús, mindig kiegyensúlyozott, sőt humoros,jókedvű, energikus és már vigasztalt engem is egyéb problémák miatt. Éppen itt figyeltem fel rá jobban és egyáltalán soha nem panaszkodott semmiről, nem beszélt a múltjáról,csak párszor említette, hogy nincs senkije. Azt azért észrevenném, ha szomorú vagy kínlódó lenne. Persze lehet nem mutatja. De olyan poénos, olyan kedves mindenkivel, sőt volt tanítványaival is találkozott itt, akik láttam milyen szeretettel voltak felé, férfiak és nők egyaránt és örültek, hogy összefutottak.

De kit tudja .

aug. 18. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj hogy te a 26 eves agyaddal gondolkodsz, o meg 50-es, jopar dolgon mar tulvan es mar szerintem leszarja az egészet, mar nincs turelme ilyen dolgokba belekezdeni

Es igaza is van

aug. 19. 11:34
 16/17 A kérdező kommentje:

Tegnap hosszabban sikerült az úrral beszélgetnem , megint a könyvtárban. Nagyon kedvesen,nyugodtan vagy inkább egykedvűen megmondta, hogy nincs szüksége senkire többet az életében, semmilyen formában. Megértésem kérte és azt,hogy vegyem ezt tudomásul.

Semmi mást nem mondott,de valószínű, hogy nagy érzelmi trauma érte valamikor és bezárkózott. Sajnálom, mert nagyon kellemes modorú, értelmes és jó megjelenésű ember. Nem érdemel magányt,de hát ő tudja :(

aug. 27. 10:15
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem akar tobbet csalodni, ennyi

En teljes mértékbe meg tudom érteni

Mi lenne ha majd elmulik a rozsaszin kod es majd par ev mulva beleszeretsz valaki masba? Es akkor? Elhagyod? Vagy mi lenne?

aug. 27. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!