Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem barátkoznak velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem barátkoznak velem a fiúk?

Figyelt kérdés
Szóval akármennyire rejtem mégis egyértelmű a nőies viselkedésemen hogy én bizony meleg vagyok. Mindig is lányos voltam, viszont úgy voltam vele sosem szexelnék fiúval suliban. Csakhogy mindegyik fiú szerint én 'rájuk ugranék' és emiatt nem is hajlandóak velem mutatkozni. Nem utalnak, kedvesek meg minden, de semmibe vesznek miközben én csak barátságot akarok
2024. aug. 7. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom az okát, de nagyon sajnálom! Így elég nehéz lehet neked ebben a közösségben.

Talán attól tartanak,hogyha veled mutatkoznak,akkor majd őket is melegnek fogják tartani?

2024. aug. 7. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Pedig hogy én gimiben mennyire örültem volna egy ilyen havernak! Biztos, hogy rengetegszer leápoltalak volna a suliwcben.
2024. aug. 7. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Odáig eljutottunk az elmúlt harminc évben, hogy nem úgy tekintenek a melegekre, mint a tömeggyilkosra és a terjedő leprára, mi több, általában már azt mondják, semmi bajuk velük... De azért odáig még nem jutottunk el, hogy merjenek is nyíltan meleg vagy melegnek vélt személlyel mutatkozni, mert akkor ők maguk is automatikusan "hírbe kerülnek", és át kell éljék, milyen is másnak lenni egy társadalomban. Amit az igazi melegek se tudnak könnyen felvállalni, nemhogy akinek nem is kéne.

Meg aztán ha neked nem csak az orientációd, de saját személyiségtípusod (pszichológiai gendered) is elhajlóban van a focilabda / sör / lövöldözős játékok csodás világától, akkor azt kell mondjam, hogy legjobb szándékkal se tudnának veled bármi közös téma mentén egykönnyen barátkozni...

2024. aug. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!