Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegekkel hol lehet barátkozni, beszélgetni interneten?
Itt szoktam beszélgetni, de sajnos a barátkozás az már nehezebb.
De szívesen beszélgetnék vagy barátkoznék is.
3 as
Te itt csak barátokat keresel? Hány éves vagy?
A barátkozás azért nehéz szerintem, mert a barátságok nem mesterségesen alakulnak ki. Ritka szerintem az, hogy 2 ember azt mondja hogy na most mi barátkozni fogunk és akkor azok is lettek. Igazi barátságok akkor alakulnak ki amikor hasonlo gondolkodású, érdeklödési körű emberek több időt töltenek együtt. Lásd, iskola, munkahely, stb. Persze online is leheséges, de az is szerintem egy olyan tevékenység közben alakul ki amit mind két fél szeret csináli. Pl online jétékok.
A lényeg szerintem az hogy igazi barátot nagyon nehéz úgy találni hogy kifejezetten az a célunk hogy barátot találjunk. Az ilyenlgok maguktól szoktak kialakulni.
De lehet csak hülyeségeket irkálok. Fene tudja.
Egyszer találkoztam innen egy harmincas férfivel,több levél után. Értelmes volt,szimpatikus,amikor felvetettem a találkozást,akkor rögtön benne volt.
Kb két órás séta és beszélgetés volt,aminek nem lett folytatása. Ugyanis alig jutottam szóhoz,mert exeinek igen részletes és alapos szidása kitett egy órát, a másik órában pedig az utcán jövő-menő férfiakat nézte,szinte meredten és mondogatta:
" Nézd, ennek biztos nagy farka lehet,mert nagy a keze.És annak milyen jó a segge,de basszus,nőve van,minden jó pasi hetero..."
Ezért rövidre zártam és elköszöntem. Nem érdekel sem dicsekvés,sem panaszáradat,szinte levegőt sem kaptam.
Ilyenek akarnának barátkozni,de csak elriasztják a másikat. Illetve sokan vannak,akik hamar rátérnek,hogy némi áthidaló kis kölcsönt kérnek.De a legtöbb a párja mellől ismerkedik,mert unják egymást esetleg már évek óta,de nem szakítanak,sokszor lakhatási gondok miatt.
Konkrétan mindegyikre tudok nem egy példát...
És persze,barátkozás így vagy úgy, de hamar előjön,hogy "abban nincs semmi ha leszoplak,vagy kiverem "....Egy barátkozás nem erről szól.
Persze az is lehet, egy konzervatív marha vagyok,de nálam egy barát nem testi barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!