Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegekkel hol tudnék beszélgetni, barátkozni?
Akár itt Gyakorikérdéseken vagy akár Planetromeon is, bár időigényes megfelelő embert találni. Én már mindkét helyen találtam beszélgetőpartnert/"barát"-alanyt (bár biszexuálisakat), mindegyik esetben Ők voltak a kezdeményező felek. Mindkettejükkel találkoztam már élőben. ^^ Mivel még csak pár hete ismerem őket így nem tudom mennyire nevezhetném őket barátaimnak. xD
Ami fontos, hogy írd körül mi az érdeklődési köröd és, hogy simán csak barátkozni akarsz. ^^ Így optimálisabb jelölteket tudsz találni.
Szia szívesen barátkozok beszélgetek melegekkel én is.
bizony nehéz találni olyant aki csak mint meleg barátkozni és beszélgetni szeretne.
Türelmesnek és kitartónak kell legyél.
Kimondottan nem igen van csak olyan oldal ahol szex mentes barátkozást tudnál melegekkel ki alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!