Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes melegként heteróval barátkozni?
Figyelt kérdés
szept. 13. 09:56
1/30 anonim 

válasza:

baratkozni? miert ne lehetne jezus xd
2/30 anonim 

válasza:

Ha barátság a cél akkor mindegy az identitás. Ha kapcsolatot szeretnél tőle, akkor az butaság.
3/30 A kérdező kommentje:
Van heteró barátotok? Miket csináltok vele?
szept. 13. 10:21
4/30 anonim 

válasza:

Igen, lehet barátkozni ha mindkét fél tisztában van a határokkal.
5/30 anonim 

válasza:

Szinte csak hetero barátaim vannak.
S ugyanazon dolgokat, mint bárki más, eljárunk sörözni stb.
6/30 anonim 

válasza:

Régen volt két barátom, akik elvileg heterók. Igazából mind a kettőt leszoptam... :D (Nem én másztam rájuk és azóta sem voltak pasival.) Aztán valahogyan mind a kettő eltűnt az életemből, illetve egyiket én építettem le megváltozás miatt. Pont a Gyakorin most ismerkedek egy heteróval. Valahol kiírta, hogy barátkozna.
7/30 anonim 

válasza:

6+
Semmi különbség, bár akkoriban még nem voltak teljesen kiforrt érdeklődéseim. Inkább társaságokban szórakoztunk és moziba jártunk. Egyikük osztálytársam volt, aki rejtélyesen tűnt el. Szerintem egy szószkeverő csaj keze van benne. Mondjuk: szerintem ő kifejezetten látens és valami rossz eszme miatt nem akarja vállalni magát. De nem is vele volt az intenzívebb esetem, hanem aki pedig nagy csajozógép volt. :D Viszont ő az, aki kifordult magával egész társasággal és akkor én építettem le az életemből mindenkit.
8/30 anonim 

válasza:

Barátkozásnál miért szempont egyáltalán a másik neme meg szexuális orientációja?
10/30 anonim 

válasza:

Ha van közös téma stb,nem homofób akkor persze. Ugyanazt lehet csinálni,mint minden barát: beszélgezni, chatelgetni, bulizni, programozni, sportolni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!