Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek és tapasztalatok?
Nézegetem Romeo-n a profilokat, és megakadt a szemem egy srácon. A bemutatkozó szöveget úgy kezdi, hogy nem keres alkalmit semmilyen formában. Illetve olyat is ír, hogy akár nyitott komolyra is.
Nincs bejelölve a "looking for" résznél a "dates", csak a másik kettő. Ez eddig érthető.
De 3 darab képe van kinn, az egyik egy pucsítós kép a fenekéről (igen ő passzív), egy az izmos hasáról, és egy kép ruhában háttal.
Számomra ez nem igazán fér össze, hogy nem akar alkalmit, de a fenekét kiteszi a kirakatba? És az arcát nem mutatja, csak a testét. Nekem pont úgy jön le, hogy na gyertek kapható vagyok...
Nézd, én elég konzervatív vagyok, de szerintem ne általánosíts.
Hiszen olyan is előfordul,aki egy könyvet olvasó srácot ábrázol és ennek ellenére alkalmit keres, szexet.
Nem a reklám a lényeg, röviden fogalmazva :)
Akkor mi a lényeg? Nem értem 😕
Ha nem akar alkalmit, miért csábít a fenekével ilyen formában?
Ott a profilján az írás : " akár nyitott komolyra is ". Ergo, ebben más is benne van, de lehet, hogy valakibe úgy beleszeret, hogy nem alkalmi lesz belőle.
Volt ,van és lesz is ilyen !
Én a Romeot a régi barátokért, na meg a hangulatért szoktam megnyitni.
És azt is el tudom fogadni, ha valaki szereti, ha a testére felizgulnak férfiak, de csak ennyi. használatra nem adja.
Szerintem maga előtt is röstelli, hogy kúrna egy hatalmasat.
Lehet konzervatív közegből, családból jön. Vagy még nem teljesen van rendben önmagával.
Nem illik össze a jó kisfiú képe a vágyaival. Ezért nem írja, hogy alkalmit keres, hanem azt írja "nyitott akár komolyra is"
Ezt én úgy fordítanám, hogy "alkalmit keresek, de ha megvan a kémia meg minden, akkor rendszeresre vagy komolyra is fordulhat.
A képek, amiket mondtál, azok is ezt támasztják nekem alá.
Nagyon szeretne már egy forró éjszakát, de csak így tudja beadni magának :) Nyúlszívű a lelkem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!