Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek, akik elzárkóznak az LMBTQ-tól, vagy minden meleg ehhez a "mozgalomhoz" sorolja magát?
#56 Az 57es nagyjából leírta amit én is írtam volna. Csak nem vagyok egésznap a gyakotlrikérdések oldalon mivel dolgozom is.
Azt meg egy percig se gondold hogy nyugaton azért jobb a melegek helyzete mert ott orrbaszájba tolják a szivárványt. Teljesen más a kultúra. Az arab országokban azért megköveznek egy nőt mert kilóg a haja a tuhájából(nem tudom mi a neve pontosan) Akkor egy meleg férfival szerinted mit csinálnak? Ugyanez Afrika. Ezekután szerinted nyugaton azért jobb a melegek helyzete mert az LBMTQ lobbisták olyan jól teszik a dolgukat?
Igazából egyetlen egy választ kaptam a homofóbia definialására és az az 58as. A többi baromság. Na most ezek alapján hol olvastatok olyat ami az én írásaimban gyülölködő? Szidtam én valakit? Érveket soroltam fel, amire az volt a válasz hogy csakis egy homofób mihazánkos lehetek. Csak azért mert nektek nem tetszett a véleményem. Páran próbáltak értelmesen vitatkozni de a többségnek az volt a válasza hogy honifób vagyok hiába írtam hogy meleg vagyok. Még szerencse hogy vannak bizonyos szavak amiket fel lehet csapni, ha nem tudunk érvelni. Ilyenkor állítsuk be ő valami sz@r embernek, akkor igazunk lesz
Végig olvastam az összes eddigi választ és csak egy régi történet jutott eszembe.
Volt egy barátnőm huszonéves koromban (barát barátnő, nem szerelmem, mivel ő heteró nő én meg meleg csávó vagyok. Legjobb barátnőm volt anno.). A lány nagyon önfeledt és SZABAD életet élt a szó legnemesebb értelmében. Lelkileg és a fizikai valóságban is. Nem görcsölt az élet problémáin, nem frusztrálták a mindennapi apró dolgok, nem próbált kényszeresen megfelelni mindenkinek, nem szorították őt a társadalmi normák kényelmetlen keretek közé, egyszerűen csak élt boldogan és végtelenül szabadon, élvezte az életet. (De nem hedonista módon, felelőtlenül.)
Az összes kolléganője (egészségügyben) pont ellenkező személyiségtípus volt, szorongó, feszengő, megfelelni vágyó, teljesítménykényszeres, frusztrált, fáradt stb., ezért kiközösítették őt, mert nagyon kilógott a tömegből, a munkahelyi közösségből. Nem szerették őt, mert mindig boldog volt és mert is boldog, gondtalan lenni. Mert szárnyalni, mert repülni a lány. Végül otthagyta a munkahelyét és másik kórházat keresett, mert nem tudta elviselni tovább azt a besavanyodott, rossz szándékú, megkeseredett, folyamatosan szurkálódó, piszkálódó, zsörtölődő társaságot. Ekkor azt mondta nekem:
"Tudod mire jöttem rá? Arra, hogy a volt kolléganőimnek nem a saját bezártságuk a baja (mert azt már megszokták), hanem az, ÉN SZABADSÁGOM. Az, hogy én merek szabad lenni."
Az előző kommentek egy részénél ugyanezt éreztem olvasáskor. Egyeseket nem a saját bezártságuk nyomaszt -mert azt már megszokták, ahhoz már hozzászoktak-, hanem mások szabadsága, boldogsága. Az, hogy más mer szabad és boldog lenni. Hmmmmm... 😞
Nádasdy Ádám is homofób az itteni retard woke szerint. xD
https://www.youtube.com/watch?v=-PEsbJ3h6N0
Nevetséges, hogy ők akarják megmondani, hogy ki meleg.
Akkor te sem vagy igazi meleg.
Egy melegnek csakis ugyanaz lehet a véleménye, mint a komplett lmbtq+ palettának. Emberek millió (nők, férfiak, transzok, elmekórtani esetek, feketék, fehérek, zöldek) mind ugyanazon a véleményen vannak, mert egy szigorúan nem politikai mozgalom és agymosoda alatt egyesülnek, csak az lmbtq gyűjtőfogalom alatt. Egy hatalmas entitás az egész. Olyanok vagyunk, mint hangyák a hangyabolyban. És teljesen véletlenül alakult így, hiszen ahogy írták ez szigorúan nem egy politikai mozgalom és agymosoda, csak egy gyűjtőfogalom/mozaikszó, hanem az evolúció egy újabb nagy átmenete, egy szuperentitás. Egyek vagyunk és egyszerre vagyunk mind leszbikusok, melegek, biszexek, transzok, queerek és pluszok. Mi vagyunk.
Számomra a kérdésnek ennyi értelme van magyarúl.
Így vidéki parasztként.
Vannak olyan emberek, akik elzárkoznak a Homoszapiensz-től,
Vagy minden ember ehhez a "mozgalomhoz'sorolja magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!