Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan melegek, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan melegek, akik elzárkóznak az LMBTQ-tól, vagy minden meleg ehhez a "mozgalomhoz" sorolja magát?

Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
30%
Én
2024. júl. 18. 04:51
 2/70 anonim ***** válasza:
36%
Én elzárkózom.
2024. júl. 18. 06:02
 3/70 anonim ***** válasza:
65%
Igen, lásd: Szájer József meg meg ki tudja hány szánalmas lúzer.
2024. júl. 18. 06:23
 4/70 anonim ***** válasza:
82%
Az LMBTQ nem mozgalom, hanem egy összefoglaló fogalom, olyan mint a mozgássérülek vagy a fogyatékkal élők, csak ez betűszó. Ne keverjük össze a konkrét szervezetekkel, ahova be kell lépni, amiket támogatni lehet, stb.
2024. júl. 18. 06:43
 5/70 anonim ***** válasza:
87%

Én egy nővel élek évek óta, de az LMBTQ nagyarcú, nagypofájú, harcos idiótáitól kiráz a hideg...

36N

2024. júl. 18. 07:14
 6/70 A kérdező kommentje:

Ismetem ezt a magyarázatot, de ez így ebben a formában nem tükrözi a valóságot.

Az LMBTQ-nak aktivistái, szervezetei vannak, kb. ugyanaz mint a feminizmus. Egy egy mozgalomnak tűnik, amelynek konkrét politikai céljai, ellenfelei (pl. J.K. Rowling) vannak.

Egy szójátékkal: minden LMBTQ ember meleg/bi stb., de (talán) nem minden meleg/bi. stb LMBTQ.

:)

2024. júl. 18. 07:29
 7/70 anonim ***** válasza:
37%

Nem vagyok lmbtq, meleg vagyok.

Amúgy folyton azzal erőszakoskodnak a világ legnagyobb elfogadói, hogy mindenki lmbtq. Akár akarja, akár nem. Persze ha te mondanád egy transz nőre, hogy nem igazi nő és soha nem lesz nő, akkor idegállapotba kerülnek.

Ha ők kategorizálhatnak másokat, akkor elfogadott. Másnak tiltott tan.

Amúgy ha tényleg mindenki lmbtq-nak számítana pusztán a szexualitása miatt, akkor nem lett volna hisztériahullám a Dahmer sorozat nyomán sem, amikor az lmbtq vért és tüzet okádott, hogy a netflix vegye le az lmbtq+ kategóriából.

(Meg nem lenne külön lmb mozgalom sem.)

2024. júl. 18. 07:52
 8/70 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagyok meleg, de baromságot írsz, az lmbtq egy mozaik szó, ami összefoglalja a meleg, leszbi, bi, stb embereket. Ez nem egy mozgalom... Nem kell mindig felülni ennek a szánalmas fidesz propagandának.

2024. júl. 18. 07:59
 9/70 anonim ***** válasza:
21%
Vannak, a normálisabbak.
2024. júl. 18. 08:06
 10/70 anonim ***** válasza:
68%
#8 Távol álljon tőlem hogy védjem őket de ez nem fidesz propaganda. Én meleg vagyok de nem tartom magam lmbtq-nak. Tudom hogy gyüjtőflgalom, ideáig nincs is vele gondom. Attól kapok agyf@sz hogy mindebhol megy ez a már nem is annyira newage-es lmbtq Hype. Konkrétan herótom van attól hogy mindenhol szivárványos zászlókat és profilképeket látok. Ha meg ellenvéleményt fogalmaz meg valaki akkor abban a pillanatban letámadják a vélemény szabadság élharcosai. Ez már régen nem arról szól hogy egyesítik a "hátrányos" szexuális oriántációval élőket. Szóval köszönöm szépen de én ide inkább nem szeretnék tartozni
2024. júl. 18. 08:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!