Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek, akik elzárkóznak az LMBTQ-tól, vagy minden meleg ehhez a "mozgalomhoz" sorolja magát?
Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 04:36
11/70 anonim válasza:
Csak egy csapat elmeroggyant akik mondvacsinált problémák ellen küzdenek. Agyfasz az egész ami amerikában megy.
12/70 anonim válasza:
Attól, hogy a fogalmat próbálja mind a két oldal átértelmezni, még nem fog változni eredeti értelme. Se akkor, ha a hisztérikus szélsőjobb ezt akarja, se akkor, ha néhány ebbe körbe tartozó akar belőle mozgalom szerűt csinálni.
13/70 anonim válasza:
4-esnek van igaza, nagyon kitekerted, máshogyan kéne megfogalmazni...
14/70 anonim válasza:
Én néhány egyedi stílusjeggyel szinte hétköznapi vagyok, ilyen szempontból nem vagyok feltűnő, senki nem gondol melegnek, nem vagyok szervezet tagja, nem is szeretem a felvonulást, párommal nem enyelgek az utcán.
15/70 anonim válasza:
10# Te nem meleg vagy, szimplán homofób.. Az LMBTQ egy gyűjtőfogalom, amibe beletartoznak a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzok és queerek.
16/70 anonim válasza:
#15 Ebből is látszik, hogy ti LMBTQP-sek vagytok csak igazán kirekesztőek. Aki nem ért egyet a beteg nézeteitekkel, a provokációtokkal és a propagandátokkal, az már meleg sem lehet.
17/70 anonim válasza:
#15 ugyanolyan kirekesztő vagy mint akik megnehezítették az életünket kamaszkorunkban.. Attól hogy iszolygok attól ami felé halad ez a mozgalom attól még én is a f@szt szeretem.. de hát mivel ellenvéleményem ezért csak homofób lehetek. Köszönöm hogy alátámasztottad amit írtam :)
18/70 anonim válasza:
16-17# Akkor meg egyszer, a gyengébbek kedvéért.. Az LMBTQ az nem egy mozgalom, hanem egy gyűjtőfogalom, ti sügérek, amibe beletartoznak a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzok és queerek.. Értelmi problémátok van? Nincs ilyen, hogy LMBTQ-mozgalom, max LMBTQ emberek vannak, akiknek azonos JOGOK járnak.
19/70 anonim válasza:
Egyebként meg, ha lenne is ilyen mozgalom, ami urambocs a melegek érdekeit és jogait képviseli, az egy épületes barom, aki meleg létére szembemegy.. Vagy nem is meleg, csak annak hazudja magát, igazából homofób.
20/70 A kérdező kommentje:
Csak egy mozaik szónak akarják beállítani, de nem az.
Mit nem lehet azon megérteni, hogy konktét LMBTQ aktivisták, szervezetek vannak, akiknek politikai célja is vannak, táborokat szerveznek, meg ilyenek?
Vagy J.K. Rowling szerinred egy mozaikszóval áll harcban?
Hát akkor mondd el neki...
Lehet, hogy az egész mozaikszként indult, de már egy feminizmushoz hasonló mozgalom lett belőle, ami egyértelmű célkitűzéseket fogalmazott meg magának.
2024. júl. 18. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!