Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan melegek, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan melegek, akik elzárkóznak az LMBTQ-tól, vagy minden meleg ehhez a "mozgalomhoz" sorolja magát?

Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
68%
A legnagyobb veszélyt a melegekre pont az ilyen jópofiskodni próbáló homofóbok jelentik, hogy "jajj nekem mindegy, hogy melegek, csak a 4 fal között csinálják", meg "jajj, nekem semmi bajom a melegekkek, csak az LMBTQ-val.." Ne higgyetek nekik. De, igenis nektek a melegekkel van bajotok, csak szalonképesek próbáltok lenni, de én átlátok rajtatok, hazudtok..
2024. júl. 18. 09:46
 22/70 anonim ***** válasza:
61%
A 21. században a melegeket megilletik az egyenlő jogok és a méltányos bánásmód. Ha ezt az LMBTQ képviseli, akkor az képviseli. Akinek ez nem tetszik, egyen kaktuszt...
2024. júl. 18. 09:50
 23/70 A kérdező kommentje:

De itt van néhány link:

Magyar LMBT mozgalom:

A Szövetség legfontosabb tevékenysége a politikai döntéshozók befolyásolása a diszkriminatív jogszabályok eltörlése és az LMBT emberek szempontjaira érzékeny közpolitikák kialakítása érdekében. Emellett rendszeresen tájékoztatjuk a közvéleményt, kiadványokat jelentetünk meg, kutatásokat, képzéseket és kampányokat folytatunk

[link]

Melegbüszkeség - LMBT identitáspolitikai mozgalom

A melegbüszkeség (angolul gay pride) az LMBTQ (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és queer) emberek társadalmi egyenlőségét, láthatóságát, valamint önazonosságát szorgalmazó szemlélet és az elérésére törekvő mozgalom.

[link]

2024. júl. 18. 09:52
 24/70 anonim ***** válasza:
32%
#21 Az ilyen szélsőségesen gondolkodó búzik miatt van egyeseknek bajuk a melegekkel.
2024. júl. 18. 09:52
 25/70 A kérdező kommentje:

Hát a melegekkel nincs is bajom, de ez az LMBTQ nem a szívem csücske...

Egy ici-picit nézzetek már utána, hogy micsoda modern boszorkányüldözés zajlik Rowling ellen, mert azt merte mondani, hogy a csak a nők menstruálnak.

2024. júl. 18. 09:54
 26/70 anonim ***** válasza:
64%
24# Nekem meg jogom van homofóbnak titulálni téged.. Nem lepne meg, ha rasszista is lennél emellett.. Értelmes ember szóba nem áll veled. A kirekesztés gáz dolog a 21. században.
2024. júl. 18. 09:56
 27/70 anonim ***** válasza:
42%

#26 te vagy itt a legnagyobb kirekesztő és még csak észre sem veszed.. tudod vannak melegek akik nem úgy élnek hogy szivárványos karkötöket hordanak, felvonulnak, meg homofóboznak mindenkit aki nem ért velük egyet.

Vannak akik csak élik az életüket, a te felfogásod szerint ők nem melegek hanem homofóbok. Holott a sajátnemükkek szexelnek rendszeresen. Mi ez ha nem kirekesztő??

2024. júl. 18. 10:04
 28/70 anonim ***** válasza:
60%
27# Azért, mert nem hiszek neked.. A melegek nem ilyenek, mint te. Egy meleg nem ekézné a társait. Ne nevettesd ki magad.
2024. júl. 18. 10:09
 29/70 anonim ***** válasza:
62%
Egy meleg miért menne szembe az LMBTQ-val, ami az ő jogait képviseli? Minek kell széllel szemben pisálni?
2024. júl. 18. 10:11
 30/70 A kérdező kommentje:

Mondjuk azért, mert az LMBTQ passzív-agresszív módon (is) igyekszik a maga nézeteit elfogadtatni, és egyes melegek rájöhettek arra, hogy csak magukra haragítják az embereket azzal, ha ráerőltetik magukat a társadalomra.

Én konkrétan egyetlen olyan meleget ismerek, - a húgom legjobb haverját - akit vakószínűleg az LMBTQ sem fogadna be, mert provkációnak tartja a Pride-ot, a transznemű nők szerinte csak pasik, nőnek beöltözve.

Ez kiment a fejemből, amikor kiírtam a kérdést.

2024. júl. 18. 10:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!