Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek, akik elzárkóznak az LMBTQ-tól, vagy minden meleg ehhez a "mozgalomhoz" sorolja magát?
"Nekem nem hiányzik a gyermek áldás, nem szeretnék házasodni, akkor miért az a téma hogy az én jogaimért harcolnak? Talán kértem őket? É"
Örülök neked. Most pedig felhívnám a figyelmed arra hogy
1. Nem csak te élsz a vilagon.
2. A múlt lmbtq aktivistáinak köszönheted hogy most aránylag nyugalomban "élheted az életed" és mondjuk nem rúghatnak ki a munkahelyedről azért mert meleg vagy és nem utalnak be kötelezően a pszichiátriára.
Tudod a hatvanas években sem volt túl népszerű az lmbtq mozgalom, akkor is voltak konfliktusok. Köszönd meg azoknak akik ezeket felvállalták.
Ha pedig szerinted káros, akkor költözz egy olyan országba ahol soha nem is volt lmbtq aktivizmus: oroszország, legtöbb arab és afrikai ország. Ott majd meglátod milyen nyugodtan élheted az életed homoszexuálisként.
Egyébként meg az LMBTQ elnevezés már csak azért is vitatható, mert nem tudom, hogy aki LMBTQ embernek vallja magát, az átgondolta-e, hogy hová tartozik?
Kötve hiszem, hogy az összes meleg férfiként tekintene egy transznemű pasira. Ha az ő szemében egy olyan nő, aki át van operálva pasivá, nem férfi, akkor kb. Rowling logikáját vallja! Más eset: hallottam már olyan csajt, aki 2 nő szexét el tudta fogadni, de 2 pasiét nem. De tegyük fel, hogy a transznemű férfiakat elutasító meleg, és a leszbikus szexet előnyben részesítő csajszi LMBTQ embernek mondja magát.
Ez pedig azt jelenti, hogy halványan, de megjelent az LMBTQ-n belül a diszkrimináció.
Szóval akkor a kedves melegeknek a kérdésem:
Ti melegek vagytok, vagy LMBTQ emberek?
#42 Sok jobber már le is pontozta azt a válaszadót aki ramutatott a szánalmas taktikájukra hogy melegnek adják ki magukat akik amúgy mindenben egyetértenek a szélsőjobbal. :D
Pedig amerikában ezt a módszert már mindenki ismeri. Külön kis subreddit is született azoknak a jobboldali hazug lúzereknek akik lebuktak vele. r/asablackman
Ott Trump hívő feketének szeretik kiadni magukat. 😂
#43 kiveszélt az arab, afrikai országokról? Azt hittem az otthoni illetve a nyugati helyzet a téma. Ha nár itt tartunk ott miért nem küzdetek jogokért? Ahogy mondtad, ott tényleg vannak gondok.
Az hogy a hatvanas években mi volt az megint csak miért releváns? A jelenről beszélünk, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!