Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan melegek, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan melegek, akik elzárkóznak az LMBTQ-tól, vagy minden meleg ehhez a "mozgalomhoz" sorolja magát?

Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
18%
Senki nincs megsértődve, egyszerűen nem vagyunk homofóbok. Tudod ez a felfogás kétbites gondolkodásra vall. Aki kicsit árnyaltabban látja a világot mint mi az az ellenségünk. Esetünkben honmofób. Hiába írom le hogy én is a férfiakat szeretem, csak hazudhatok, biztos mihazánkos vagyok. Elképzelhetetlen hogy melegként nem tudok azonosulni a módszerrel amit az LMBTQ lobbisták használnak. Miért olyan elképzelhetetlen hogy én csak élni szeretnék? Nekem nem hiányzik a gyermek áldás, nem szeretnék házasodni, akkor miért az a téma hogy az én jogaimért harcolnak? Talán kértem őket? Én nem ilyenre.. Az hogy mások jogaiért harcolnak azzal semmi gondom nincs, az erőszakos aggresszív módszerekkel viszont van gondom, nem is kevés. Tudod, ha elédrakják a mákos tésztát és azt mondják Neked hogy mától szeretni fogod, akkor pont az ellenkezőjét fogják elérni vele. Ugyanez a helyzet a melegek elfogadásával is. Annyira elvakultak vagytok hogy ezt nem vesztek észre. A tibéleteteket ez semmiben nem befolyásolja mert elvagytok a saját véleményburkotokban. Aki viszont tovább lát a szeménél az tapasztalja hogy ez az eöltetett lobbi pont az ellenkező hatást kelti ki az emberekből. És ez a valódi probléma az LMBTQ lobbisták, nem az hogy jogokért harcolnak. Mit szeretnél, hogy nem b.zizzanak az emberek? Ilyen soha nem lesz.. az emberek mindig is utálni fogják azt ami különbözik. Kézen fogva szeretnél járni a pároddal? Ki akadályoz meg? Én anno az exemmel atrocitás nélkül végig sétáltam Budapesten. Nem állítom hogy ez vidéken ment volna, de ne essünk már át á ló másik felére..
2024. júl. 18. 12:43
 42/70 anonim ***** válasza:
71%
41# Akkor vagy te meleg, mikor én villamos...
2024. júl. 18. 12:52
 43/70 anonim ***** válasza:
62%

"Nekem nem hiányzik a gyermek áldás, nem szeretnék házasodni, akkor miért az a téma hogy az én jogaimért harcolnak? Talán kértem őket? É"

Örülök neked. Most pedig felhívnám a figyelmed arra hogy

1. Nem csak te élsz a vilagon.

2. A múlt lmbtq aktivistáinak köszönheted hogy most aránylag nyugalomban "élheted az életed" és mondjuk nem rúghatnak ki a munkahelyedről azért mert meleg vagy és nem utalnak be kötelezően a pszichiátriára.

Tudod a hatvanas években sem volt túl népszerű az lmbtq mozgalom, akkor is voltak konfliktusok. Köszönd meg azoknak akik ezeket felvállalták.

Ha pedig szerinted káros, akkor költözz egy olyan országba ahol soha nem is volt lmbtq aktivizmus: oroszország, legtöbb arab és afrikai ország. Ott majd meglátod milyen nyugodtan élheted az életed homoszexuálisként.

2024. júl. 18. 12:54
 44/70 A kérdező kommentje:

Egyébként meg az LMBTQ elnevezés már csak azért is vitatható, mert nem tudom, hogy aki LMBTQ embernek vallja magát, az átgondolta-e, hogy hová tartozik?

Kötve hiszem, hogy az összes meleg férfiként tekintene egy transznemű pasira. Ha az ő szemében egy olyan nő, aki át van operálva pasivá, nem férfi, akkor kb. Rowling logikáját vallja! Más eset: hallottam már olyan csajt, aki 2 nő szexét el tudta fogadni, de 2 pasiét nem. De tegyük fel, hogy a transznemű férfiakat elutasító meleg, és a leszbikus szexet előnyben részesítő csajszi LMBTQ embernek mondja magát.

Ez pedig azt jelenti, hogy halványan, de megjelent az LMBTQ-n belül a diszkrimináció.

Szóval akkor a kedves melegeknek a kérdésem:

Ti melegek vagytok, vagy LMBTQ emberek?

45/70 anonim ***** válasza:
92%
#42 pontosan erről beszéltem, köszönöm mégegyszer az alátámasztást
 46/70 anonim ***** válasza:
62%

#42 Sok jobber már le is pontozta azt a válaszadót aki ramutatott a szánalmas taktikájukra hogy melegnek adják ki magukat akik amúgy mindenben egyetértenek a szélsőjobbal. :D

Pedig amerikában ezt a módszert már mindenki ismeri. Külön kis subreddit is született azoknak a jobboldali hazug lúzereknek akik lebuktak vele. r/asablackman

Ott Trump hívő feketének szeretik kiadni magukat. 😂

2024. júl. 18. 12:56
 47/70 anonim ***** válasza:
3%
#45 A 43-as válaszomra is reagálhatnál. Vagy csak arra reagálsz ami megerősíti a prekoncepcióidat?
2024. júl. 18. 12:57
 48/70 anonim ***** válasza:
22%

#43 kiveszélt az arab, afrikai országokról? Azt hittem az otthoni illetve a nyugati helyzet a téma. Ha nár itt tartunk ott miért nem küzdetek jogokért? Ahogy mondtad, ott tényleg vannak gondok.

Az hogy a hatvanas években mi volt az megint csak miért releváns? A jelenről beszélünk, vagy nem?

2024. júl. 18. 12:58
 49/70 anonim ***** válasza:
22%
Ezek csak egyszerű homofóbok, akik melegnek álcázzák magukat. Szánalmas nagyon.
2024. júl. 18. 12:58
 50/70 anonim ***** válasza:
13%
#48 Azt csak később vettem észre 🤷
2024. júl. 18. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!