Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek, akik elzárkóznak az LMBTQ-tól, vagy minden meleg ehhez a "mozgalomhoz" sorolja magát?
Na jó, akkor a magam részéről lezárom a kérdést annyival, hogy a melegek 90%-a LMBTQ-nak tartja magát, és feltehetően támogat/tagja valamilyen szervezett LMBTQ csoportnak.
10%-ot meg nem érdekli a téma. Vagyis kb. olyanok, mint én, akik sose mennek el szavazni. 😅
#48 Küzdtek? Mi ez az elhatárolódás? Te is ugyanolyan b..i vagy mint ők. :D
A hatvanas évek meg azért releváns mert az akkor aktivizmus még "nyomulósabb" volt. Bakker, rendőrökkel verekedtek össze rendszeresen! És a nyugati országok a bizonyíték rá, hogy ez a stratégia hosszútávon működött. Nem az jött be amit te akarsz hogy mindenki húzza be fülét farkát és hazudja azt hogy heteró, miközben a háta mögött kibeszélik, hogy tuti b..i azért nincs felesége. Szóval nyíghatsz az lmbtq miatt, de ők elértek valamit. A magadfajta titkos ilonkák meg semmit.
Alapvető emberi szabadságjogom eldönteni, hogy milyen mozgalmakhoz, szervezetekhez tartozok/csatlakozok. Bármit is mondanak az LMBTQ-s aktivisták és szimpatizánsok, én nem tartozom közéjük. És bármilyen negatív jelzővel illetnek emiatt, leszarom.
Kérdező, a húgod barátjához hasonlóan gondolkodom, mint egyébként sok meleg. A melegek jogaiért harcolni fontos és szükséges dolog volt anno, de mára már egy kontraproduktív, ellenvéleményt nem tűrő fasiszta őrületté vált az LMBTQ mozgalom jelentős része.
Értem. Hát ha hozzá hasonlóan gondolkodsz, akkor jó fej lehetsz. Azt a srácot, még a húgom párjaként is el tudtam volna képzelni, csak hát meleg, amit tiszteletben tartunk.
Már évek óta ismerem, de sosem próbált nekem a melegek elfogadásáról beszélni, ellenben mindig nagyon udvarias volt velem.
Azt hiszem, ha az LMBTQ is a ti példátokat követné, nagyobb sikerrel járna.
Az emberek nem szeretik a szélsőségeket: például a női egyenlőségjogokat is fontosnak tarton. Azonban a radikális feminizmus, amely rám akarja kényszeríteni a maga nézeteit - az egyenlőség nevében - csak ellenszenvet vált ki belőlem. Vagyis kb. ugyanazt, mint az LMBTQ.
Vicces, és egyben szomorú, hogy e mozgalmak pont az ellenkezőjét érik el annak, amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!