Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fotogén férfiak, akik online próbáltok ismerkedni, milyen tapasztalataitok vannak?
Elszomorító röviden.
Nem keresek aktívan semmit, nem vagyok semmilyen társkeresőn, itt kezdtem el beszélgetni néhány emberrel. A legtöbben abszolút nem szeretnének képküldésen kívül semmit , ami nem gond, azért vagyok itt én is leginkább.
Általában egy 0% testzsíros, kipattintott, legalább 20 centis farkú ember kell nekik, különben soha többet nem hallasz felőlük.
Viszont voltak olyanok, akik komolyan kezdeményeztek, de olyan abszurd elvárásaik voltak, hogy én szégyelltem magam. Keressem minden nap, de ő nem fog keresni mert én vagyok a férfi és ez az én dolgom (nem tudom tudta-e, hogy ő is az)...
Amúgy nem járok nagy társaságba, nem vagyok egy 10/10-es pali, nem szólítanak le az utcán, már kb. elengedtem a kapcsolatkeresést.
Várom a csodát, de nem erőltetem meg magam.
26 vagyok, ami szerintem nem öreg, de már beletörődtem, hogy egyedül leszek egy jó darabig.
A 13-as válasz írójának üzenem,ha úgy tetszik megnyugtatásul, hogy egyáltalán nem mindenki azt keresi,aki kipattintott,meg fél méteres,stb..
Az abszurd elvárásokkal maximálisan egyetértek, és azt hiszem, ezt többen is meg tudnánk erősíteni,akik ismerkednek,illetve próbálnának ismerkedni.
A csoda pedig néha nagyon hétköznapi módon jön, csak lehet nem vesszük észre, vagy nem tudjuk, hogy az ott a csoda, ami éppen velünk történik.Hány kisbetűt engednek el az emberek, akikkel pedig jól élhetnének, mert csak és kizárólag a nagy Betűt várják...Aki ha jön, egyáltalán nem biztos, hogy olyan nagy...
Fel a fejjel,kedves 13-as és mindenki, aki el van szomorodva !
# 9
Akár.
Persze, ha gondolod, nyugodtan tedd fel heteró kategóriába is!
Én el vagyok szomorodva, írom a 14-es válaszolónak, mert nem talál meg senki. Még úgysem, ha nyíltan megírom itt, hogy dohányzom és esténként sört iszom.
Abszurd és perverz elvárásaim nincsenek, csak annyi, hogy tudjunk beszélgetni egymással, közösen filmeket nézni, néha elutazni.
Nem vagyok impotens, se alkoholista: van kocsim, lakásom, s jó munkám Budapesten, de mégiscsak hiányzik valaki mellőlem, aki néha felébreszt vagy elaltat; aki felteszi a kérdést, hogy mikor adok enni a csirkéknek - amik nincsenek, mert a belvárosban lakom Budapesten -, akinek egyszer-egyszer ágyba lehet vinni a kávét és a reggelit vagy uram'isten ő ráz föl 4:45-kor, ha nappalos vagyok.
Tehát olyasvalakit keresek, akit nem a testéért, hanem inkább a lelkéért lehet szeretni.
Ahogy nézem, ilyen ember nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!