Nézhet ki valaki képeken szintekkel szarabbul, mint élőben?
Figyelt kérdés
Én egy alapvetően csinos lány vagyok, vékony, sportos, arcra is egész szép (nem hűdeszép, de messze nem is csúnya). Élőben sokszor jó pasik találnak be. Szórakozóhelyen, strandon stb. Az exeim is helyes, sportos pasik. Netről viszont többségében kimondottan csúnya pasikat tudok csak összeszedni. Nem értem, ez miért lehet. Lehet ennyire nem fotogénnek lenni? Ilyen szarok lennének a képeim? Találkoztatok már ilyennel vagy tapasztaljátok ezt ti is magatokon?2023. júl. 14. 15:58
1/14 qborka válasza:
Bizony. Nekem is tetszik most valaki,személyesen ismertem meg. Rákerestem neten....hát, nagyon nem fotogén 🤣
2/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg van ilyen😀Maradok az élőben ismerkedésnél. Én inkább csak azt tapasztaltam pasiknál, hogy élőben szarabbul néznek ki, mint képeken, nem fordítva…
2023. júl. 14. 16:05
5/14 anonim válasza:
Meg nagyon szép nőknél is van olyan sajnos hogy baromira nem fotogének
6/14 A kérdező kommentje:
Kondiban volt, hogy a legjobb személyi edző hívott randira, netről meg bakker ilyen jóindulattal 3/10-es pasik is akadnak dögivel. Hát akkor tényleg ennyire nem vagyok fotogén.
2023. júl. 14. 16:52
7/14 anonim válasza:
A jó minőségű videó felvétel az, ami leghűebben megmutatja ki hogyan néz ki.
A fénykép, pláne a szelfie az durván torzít.Ráadásul az sem mindegy, hogy "kaputelefonnal" fényképezel vagy egy profi fotós egy jó géppel csinál rólad képeket.
9/14 Metionin válasza:
Neten kb mindenki bejelöl meg rád ír, azon ne csodálkozz. Viszont igen, vannak olyanok szép számmal, akik élőben tök jól néznek ki, képen meg... hát nem :D én se vagyok fotogén, vagy jól beállított és megvilágított kép kell vagy videó, különben borzasztóan adja ki a kép az arccsontjaimat valamiért (rossz helyrevetülnek árnyékok, ami miatt másmilyennek néz ki az arcom, mint élőben). Legjobb barátom is szegény, borzalmas képei vannak, élőben viszont teljesen okésan néz ki.
10/14 anonim válasza:
Én is sokkal jobban nézek ki élőben mint képeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!