Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nézhet ki valaki képeken...

Nézhet ki valaki képeken szintekkel szarabbul, mint élőben?

Figyelt kérdés
Én egy alapvetően csinos lány vagyok, vékony, sportos, arcra is egész szép (nem hűdeszép, de messze nem is csúnya). Élőben sokszor jó pasik találnak be. Szórakozóhelyen, strandon stb. Az exeim is helyes, sportos pasik. Netről viszont többségében kimondottan csúnya pasikat tudok csak összeszedni. Nem értem, ez miért lehet. Lehet ennyire nem fotogénnek lenni? Ilyen szarok lennének a képeim? Találkoztatok már ilyennel vagy tapasztaljátok ezt ti is magatokon?

2023. júl. 14. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetemben is ez a helyzet.
2023. júl. 14. 23:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Tegnap selfie-ztem egy tök jóképű ismerősömmel és pont azt néztem, hogy képen meg milyen szarul néz ki. Szóval tényleg van ilyen xd
2023. júl. 15. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:

"szintekkel szarabbul" :DDDDDDDDDDDDDD

Róltam általában akkor készültek a jó képek, amikor nem tudtam róla, hogy fotóznak. Akkor nincs az, hogy pózolni, mosolyogni, örülni kell, hanem az őszinte pillanatom elcsípik.

Bár ha nagyon akarok, akkor tudok úgy nézni fotón is direkt, hogy megindul a feleségem nyálelválasztása ott lent is, de inkább mondanám magam csozé fotós alanynak, ha tudom, hogy fotó lesz.

Próbáld ki te is, kérd meg ismerőseid amikor veled vannak, hogy fotózzanak le, de lehetőleg úgy, hogy ne tudj róla, hátha.

2023. júl. 19. 00:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen nézhet ki pl én :D

Személyesen sokan mondták hogy csinos vagyok de amikor képet készítenek rólam szinte minden képen mintha most húzták volna ki a fogam és fel lenne dagadva az arcom egyik fele xd pl okmánykészítésnél szépen mosolygott a hölgy rám, lőtte képet, megjelent, konkrétan a reakciója az volt hogy "uhh", utána meg rámnézett majd megint a képre és felajánlotta az újabb kép készítését, 5x játszottuk ezt le mire mondtam neki ez már jobb úgyse lesz maradhat xd

2023. júl. 21. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!