Nézhet ki valaki képeken szintekkel szarabbul, mint élőben?
"szintekkel szarabbul" :DDDDDDDDDDDDDD
Róltam általában akkor készültek a jó képek, amikor nem tudtam róla, hogy fotóznak. Akkor nincs az, hogy pózolni, mosolyogni, örülni kell, hanem az őszinte pillanatom elcsípik.
Bár ha nagyon akarok, akkor tudok úgy nézni fotón is direkt, hogy megindul a feleségem nyálelválasztása ott lent is, de inkább mondanám magam csozé fotós alanynak, ha tudom, hogy fotó lesz.
Próbáld ki te is, kérd meg ismerőseid amikor veled vannak, hogy fotózzanak le, de lehetőleg úgy, hogy ne tudj róla, hátha.
Igen nézhet ki pl én :D
Személyesen sokan mondták hogy csinos vagyok de amikor képet készítenek rólam szinte minden képen mintha most húzták volna ki a fogam és fel lenne dagadva az arcom egyik fele xd pl okmánykészítésnél szépen mosolygott a hölgy rám, lőtte képet, megjelent, konkrétan a reakciója az volt hogy "uhh", utána meg rámnézett majd megint a képre és felajánlotta az újabb kép készítését, 5x játszottuk ezt le mire mondtam neki ez már jobb úgyse lesz maradhat xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!