Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te, aki ilyenben sosem koppant...

Te, aki ilyenben sosem koppantál, miért nem engedted meg magadnak egy percre sem, hogy népszerű, csajokálma', szintekkel jobb fiúkba/férfiakba legyél titokban szerelmes?

Figyelt kérdés
2018. aug. 18. 06:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi értelme ennek a kérdésnek?xD

Miért kellene titokban szerelmes lenni valakibe, mire jó az?

Hogy érted, hogy "miért nem engedi meg"? Az érzelmet nem kell "megengedni", az magától jön.

Honnan tudod, hogy valaki nem volt szerelmes titokban? A titok-szerelem épp arról szól, hogy egy léleknek sem kell tudnia róla, neked sem.

2018. aug. 18. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert szeretem, ha van esélyem. :) Meg mert a nálam szintekkel jobb pasik általában beképzeltek, és akkor már nem is tetszenek. Na jó, persze Brad Pittbe ki nem volt szerelmes 15 évvel ezelőtt? ;)
2018. aug. 18. 07:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy van-e olyan ember, akihez szól a kérdésed.

Szerintem mindenki életében volt olyan esett, amikor olyan ember tetszett meg neki, aki nem viszonozta volna az érzéseit. Ez mindenkivel előfordul.

2018. aug. 18. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit be vagy baszcsizva? :-)
2018. aug. 18. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Szeretném megkérdezni, hogy nem értettem... :)
2018. aug. 18. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, mert nem tudom.
2018. aug. 18. 09:16
 7/7 A kérdező kommentje:
:)
2018. aug. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!