Mi a kedvenc kategóriátok nektek itt? Jól haladtok a szintekkel? Hagyasak vagytok? Lehetséges elérni az 5 ös szintet?
Persze, hogy lehetséges, csak 180 napos regisztráció kell hozzá. Én most 4. vagyok, már csak ennyi hiányzik az 5.-hez, szóval majd valamikor december környékén érem el.
Kedvenc kategóriám meg nincs, a főoldalt végignézem, aztán arra reagálok, amire tudok/érdemes.
2-esnek.
Más lehet a mérce. Én már legalább 4 éve regisztráltam. :)
Amúgy meg nekem nem fontos, hogy milyen kategória.
Van, mikor kikapcsolódásnak nézek be a honlapra.
De legtöbbször fontos információt keresek.
5-ös szintű vagyok.
A közoktatás/tanfolyamok a kedvenc kategóriám.
Szerintem csak úgy érhető el az ötös szint, ha semmilyen véleményekkel kaocsolatos témába nem válaszol az ember. Mert hiába ír jót az ember, a szerint pontozzák le, hogy ők mit gondolnak.
Szóval ha az a kérdés, hogy mi a kedvenc fagyid és beírod, hogy a sárgadinnye akkor le fognak pontozni, mert nekik nem az.
És így nem lehet elérni a 70% hasznos választ. Nyilván a vallás, politika, szex stb helyeken hozzászólva még kisebb az esély.
Szóval én úgy látom, hogy csak nagyon tudatosan eldöntve, hogy hol válaszol az ember lehet meg az 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!