Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinder kép, ha nemvagyok fotogén?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder kép, ha nemvagyok fotogén?

Figyelt kérdés

Nincsennek rólam jó képek, milyeneket csináljak, lànyok nektek milyen képek jönnek be?

20/f

2020. okt. 18. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Ha mercivel pózolsz, ha supreme cucc van rajtad, illetve ha valami youtuberrel vagy insta celebbel vagy lefényképezve. Nekem ezek számítanak jó képnek, és ezek a képek jönnek be.
2020. okt. 18. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Amilyen semmiképpen ne legyen: autóval pózolás, feszítés félmeztelenül, feszítés ruhában, feszítés konditeremben, rossz minőségű fotó, partyfotó amin már szét vagy csapva.

Ami nyerő lehet: ha van valamilyen cuki állat a képen melletted, szép hátterű, jó minőségű fotó (pl természetben). Kirándulós, nyaralós kép. Szóval ha azt sugallod a lánynak, hogy te egy érdekes, gyengéd férfi vagy, az nyerő lehet.

2020. okt. 18. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Milyen képed van fent? F

Én sem szeretem fényképezni magam, mégis elég jó visszajelzéseket kaptam Tinderen. A megoldás, vegyél egy fasza iPhone-t. 😂👌

2020. okt. 19. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:
11em van 😉
2020. okt. 19. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Na látod 😁akkor menni fog
2020. okt. 19. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Lányok küldenétek olyan képet ami tetszik nektek?
2020. okt. 24. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, de az első nem nagyon tévedett. Mikor megtudták, hogy gyárban melózok szinte rögtön elillantak és köddé váltak. Nyilván vannak akik az arcot vagy az alkatot nézik. Na ilyenkor van, hogy ha nem vagy jóképű, vagy alkatilag jó akkor vége a dalnak. Vagyis száz százalékig nem. Ha nem vagy fotogén akkor az eléggé negatív indulás, de nem hiszem, hogy ne lenne aki ne húzna jobbra. Én se vagyok fotogén és ezért szívok rendesen, de ettől még jönnek ismerkedések, néha szép lányokkal is.
2020. okt. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!