Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem vagyok...

Mit tegyek, ha nem vagyok fotogén?

Figyelt kérdés
Olyan hü.lye fejem van szinte minden képen, mert nem vagyok fotogén. Élőbe olyan átlagos vagyok, se nem szép, se nem csúnya.

2020. máj. 12. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
keress ra modell profilokra, es probald meg utanozni a beallast, fejet. nekem ez sikerult
2020. máj. 12. 17:43
 2/2 anonim ***** válasza:
60%
keress egy jó fotóst, akinek tetszenek a képei, csináltass minél többször, minél több képet magadról. belülről egészen máshogy látod magad, mint a fényképeken. minél többet fotóznak, minél több féle helyzetben készülnek róladd képek, annál természetesebben érzed magad és annál jobban meg is szokod a rólad készült képeket - meg minél nagyobb a választék, annál nagyobb az esélye, hogy jobb képek is lesznek rólad - főleg, ha olyan készíti őket, aki ért is hozzá és nem csak találomra fényképez. ezek a tényezők együtt elősegítik, hogy jobb képek legyenek rólad és te elégedettebb legyél velük, vagy legalább nagyobb eséllyel találj öztük olyat, ami jobban sikerült.
2020. máj. 13. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!