Ha nem vagyok fotogén?
Mit tegyek,ha nem vagyok fotogén és nem készülnek elfogadható képek rólam?
Esetleg valami trükk?
Évek óta nincs kép kint rólam,szeretnék már beállítani egyet. :)
Mielőtt valami rosszindulatú megjegyzést akarna bárki is küldeni: nem,nem vagyok ronda,igényes lány vagyok,de sajnos a képek valamiért nem előnyösek soha sem.
Én is ilyen voltam 1 éve, de most belejöttem. Valakit, akivel jóban vagy kérd meg, hogy csináljon rólad fotókat(a sorozatfotó a legjobb megoldás). Te közbe bármit csinálhatsz, csak jó háttér és fény kell.
100 képből 1 biztosan jó lesz:)
Legjobb baràtnőm fotós, ő szokott képeket csinàlni rólam. Mindig mondja hogy pózóljak hogy előnyös legyen szàmomra.
Szerintem kérd meg valamelyik barátod hogy ő csinàljon rólad.
Nálam pont azok a képek lesznek durván előnytelenek, amiket más készít rólam. Egy kicsit mindig elmegy a kedvem, ha meglátom magam egy olyan fotón.
Szerintem először próbálj meg a tükörben pózolni, nézd meg melyik oldalad az előnyösebb, milyen arcokat vágj, stb. :D plusz mindig egy kicsit fentebbről fényképezd magad. Nem kell nagyon, csak épp, hogy ne teljesen szemben legyen a kamera. Legalább is nekem ez vált be. A fényekkel is lehet játszani. Nem mindegy, hogy milyen szögből esik az arcodra a fény, hogyan vet árnyékot...
Aztán ha még így sem megy a dolog, akkor kérd meg az egyik barátnődet, akinek jók a fényképei és nem tojik rá magasról, hogy másokról milyen képet csinál.
Tudod, van az a fajta barát aki minden szögből lefotóz, instrukciókkal lát el, meg van az a fajta, aki lő egy homályos képet, amiből még félig ki is lógsz. :D
De szerintem biztosan te is tudsz majd magadról előnyös képeket csinálni, csak gyakorolj sokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!