Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívtam magamhoz egy pasit Tinderről a lakásba, reggelig minden rendben volt, reggel meg arra keltem, hogy meglepetést hagyott a fürdőben, miért van ennyi beteg ember?
Rossz voltál az ágyban, így adta tudtodra.
Agyon is verhetett volna pár ezer forintért, szóval könnyen megúsztad.
Ott meg a minibárt fogja lenyúlni, aztán fizethetsz utána.
Megoldás: szaunába megyünk.
Mondjuk én sosem alkalmiztam még, de most úgy elképzelem, hogy ez úgy megy, hogy bejárati ajtó tárva-nyitva egész éjjel, vagy a kulcsodat is odaadtad neki, ő egész éjjel azt csinált amit akart, a kulcsodat is lemásolhatta reggel, elmehetett gyakorlatilag köszönés nélkül. Nyilván azt sem tudod, ki fia-borja, ha nagyobb értékekkel lépett volna meg. Ha meg feljelentenéd az ismeretlen tettest, akkor még pluszban pironkodhatnál a rendőrségen, hogy a srác jól megdugott az éjjel, aztán el is lopta mindenedet.
Fel se ébredtél semmire, mondjuk ha be voltatok b*szva, akkor nem is csoda. Legközelebb azért figyelj arra is, hogy nehogy valamit az italodba rakjanak, mert igen, "ennyi beteg ember van".
Én biztos hogy nem hagynám, hogy egy aznap megismert valaki nálam aludjon úgy, hogy ki-be járkálhat (ki tudja hányad magával - ha jobban felkészül, a "tesók" is segíthetnek kipakolni). Ilyen esetben (ha egyáltalán beengedem a lakásomba), megvan a dolog, mehet haza.
Most én megkérdezhetném, hogy "miért van ennyi hülye ember", mint a kérdező, de nem kenyerem az áldozathibáztatás.
Tudod 26-os a kérdésedre egyszerű a válasz. Miért van ennyi hülye?
Nos azért, mert az eszüket a szex elveszi és azzal a tízdekás húsdarabbal gondolkodnak,ami a lábuk között lóg, vagy azzal,ami hátul viszket nekik.
Ennyi és nem több .
29,
Pl. azért is lehet, mert úgy reggelig több menet is belefér. Egész éjjel mehet a szex, meg reggeli ébredés után is lehet azzal kezdeni a napot. Egyszer így jött össze egy 8 menetes éjszakám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!