Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felhívtam magamhoz egy pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívtam magamhoz egy pasit Tinderről a lakásba, reggelig minden rendben volt, reggel meg arra keltem, hogy meglepetést hagyott a fürdőben, miért van ennyi beteg ember?

Figyelt kérdés
A kézmosó csapba belepisilt, és a lefolyót bedugta dugóval, hogy ne is tudjon lefolyni, illetve ellopta az összes WC papírom, meg a fogkrémem.
jún. 5. 12:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
60%

A WC papírt még értem miért vitte el /vagyis én nem lopnék WC papírt se/ de amilyen ára van...

Viszont FOGKRÉMET? 250-300 forint egy tubussal.. Hogy valaki még azt is ellopja a másiktól? Más dolgod nem tűnt el? Ruha, műszaki cikk stb?

jún. 5. 13:45
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

#4 "Ezeket húzzátok jobbra. 🤷🤷🤷"

Bezzeg minket nem, ugyi?

jún. 5. 13:48
 13/30 anonim ***** válasza:
96%

"A WC papírt még értem miért vitte el /vagyis én nem lopnék WC papírt se/ de AMILYEN ÁRA VAN..."

🤣😂🤣

Amilyen ára van... Ez vicces volt. 🤣 Látom, nem csak én járok bevásárolni. 😂

De mondjuk akkor én már nem a 24 tekercsessel a hónom alatt küzdeném kifelé magamat az ajtón, hanem vinném az aranyat meg a kp-t. Mégiscsak többet ér, mint a 2,5-3 ezer forint értékű klotyópapír.

"A kézmosó csapba belepisilt, és a lefolyót bedugta dugóval, hogy ne is tudjon lefolyni, illetve ellopta az összes WC papírom, meg a fogkrémem."

Lehet, ez a védjegye. Odapisil és otthagyja. :) Lehet, hogy ő az Enyveskezű Szivárványos Pisilidérc (a Kőbányai Szopófantom után, szabadon).

jún. 5. 14:44
 14/30 A kérdező kommentje:

Más nem tűnt el, legalább is műszaki cikkem nem tűnt el, illetve iratok sem, ruha sem vagy max akkor ha nagyon szépen kivette őket, és utána rendet hagyott maga után, ami a csapos jelenet után eléggé hihetetlennek tűnne.

Egyébként drágább fogkémem van (Sensodyne) nem mintha az olyan drága lenne, hogy megérje ellopni.

jún. 5. 14:55
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Örülj neki hogy más bajod nem lett, és mást nem vitt.

Allergiás vagyok a mosdóba pisilésre egyébként is,azért biztos írnék pár sort neki.

Aki nálam mosdóba pisilt én annak utána a szájába 🙈😜👍.

jún. 5. 14:55
 16/30 anonim ***** válasza:
93%

Enyveskezű Szivárványos Pisilidérc

Meghalok 😂😂😂

jún. 5. 14:57
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Én simán elhiszem, hogy valós a story, annyi aberalt fsz van. Anno 3 hónapig dolgoztam hotelben, na a takarítók heti legalább egyszer szidtak le az osszes istent odafentrol, hogy megint bele szrtak a zuhany lefolyoba. Jobb esetben heti egyszer volt csak... Amugy tanulsag: legközelebb ottalvos randi esetén: zewa a szekrénybe, kirakni vendegvaronak a 2 rétegű pennyset 🤔😂
jún. 5. 15:09
 18/30 anonim ***** válasza:
15%

Ha potóltad a fogrémet,csak dobj egy üzit 😉

Törülköződ? Milyen

Egy jó köntös se ártana

🇭🇺🇭🇺🇭🇺

jún. 5. 15:34
 19/30 A kérdező kommentje:
Mi?
jún. 5. 15:44
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én a fogkefét is kidobnám,lehet hogy lepisilte😀
jún. 5. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!