Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsosorban passziv sracokhoz szolna a kerdes de nyugodtan megoszthatja mindenki a tapasztalatat,hogy ez igy rendben van-e?
Aktiv vagyok es most vagyok az elso komoly kapcsolatomban. Es olyan kerdesem van hogy a passziv sracok mennyire szeretnek elelvezni es elvezik azt ha ok is elmennek?
Azert kerdezem mert en is szeretek oralisan kielegiteni valakit vagy a kezemmel azonban a parom tok sokszor azt mondja hogy ot nem kell most. Tehat csak o akar leszopni de ot nem kell.
Es ez nem tudom mennyire normalis hogy o inkabb csak igy adni szeret. Akar szex vegen is neki eleg az hogy en elmegyek es annyi . Ez normalis?
Koszi a valaszokat
Uni vagyok. Aktívként képtelen vagyok orgazmust elérni, eddig még egyszer sem sikerült. Ebből fakadóan addig dugom aktívként a másikat, amíg ő akarja (általában az orgazmusáig).
Passzívként könnyebb helyzetben vagyok, ilyenkor simán elélvezek, max egy kis rásegítés kell olykor menet közben. Ha passzív vagyok orgazmus után is simán szexelnék tovább passzívként, olyan szinten élvezem, hogy bennem és rajtam vannak. :D
Szóval nem csak ő számít furcsának.
Aktív vagyok
Kapcsolatomban a passzív felémnek a farka tabu, nem is nagyon érhetek hozzá, az nem játszik a szexualitásukban.
Inkább fontos neki hogy simogassam puszilgassam, és úgy kiveri magának, de ez is nagyon ritka.
Inkább arra figyelj hogy az ilyen passzív fiúk sokkal több simogatást gyengédséget törödést igényelnek, nekik az az orgazmus. És hogy be tudj ütni egy szöget a falba-,vagy össze tudd rakni az ikeás bútort.
Passzívként én se várnám el hogy viszonozd.
Én is azt élvezem ha egyoldalú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!