Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a srácokról aki nem mondják meg ha nem volt valami rendben?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak sunyin eltűnnek, nem írnak, előadják nem érnek rá, stb. Miért olyan nagy dolog leírni, ha nem akarja újra? Azokat főleg nem értem, akik azért belemennek szexbe valakivel mert ha már ott van. Nekem ha nincs vonzalom akkor hagyom. Főleg hogy képet úgy is látok előre róla. Ha élőben más akkor elküldöm. Volt ilyen hogy a "korona miatt" felszedett pár kilót. A képen egy izmos pasinak mutatta magát. Hát ment is haza szex nélkül. :D2020. okt. 11. 14:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem ebben nincs semmi rossz, hogyha őszintén megmondja valaki a véleményét.
2/4 anonim válasza:
Ha eddig esetleg nem esett volna le: egyszer használatos punci vagy, többet nem érsz.
Ennyi.
3/4 anonim válasza:
Én is gáznak tartom. Szerintem is alap. Én rá szoktam kérdezni és ha úgy van mondani is szoktam. A gerincesség sajna nem szokás...
4/4 anonim válasza:
Nem gondolok semmit
Az ő dolga hogy kihagy egy ilyen jó embert mint én.
Hazudnak hogy legyen egy szex, kipróbálják, megijednek a saját érzelmeiktől is, nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!