Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedtünk és felizgult ez most rendben van így?
Veszekedtem a barátommal, mert sikeresen felhúzott, erre amikor magyarázok neki egyszer csak oda nyúlt a f..hoz és bocsánatot kért, aztán rám vigyorgott. Felizgult, ez most normális? Mondtam neki,hogy vele még veszekedni se lehet normálisan...erre oda jött hozzám és rám mászott, komolyan arra felizgult,hogy veszekedtem vele. Aztán szexeltünk, nem tudtam neki ellenálni.
De most ismét eszembe jutott ez, szerintetek ez mennyire "normális" hogy ilyen helyzetben felizgult a barátom? Ő azt mondta nem az első eset,hogy begerjed rám ilyenkor, állítólag ha alszom..ALSZOM akkor is néha felláll neki rám és szex szokott is lenni,mert felébreszt, nem bánom, imponáló is az egész,de szerintetek minden ok a barátommal?
F
Ez aranyos :D
Lehet neki ez izgató.
Én örülnék ha a barátommal való veszekedések ilyenek lennének.
L
Próbáld vele megbeszélni a dolgokat, ha zavar.
Lehet, hogy nem vesz elég komolyan?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!