Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Veszekedtünk és felizgult ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedtünk és felizgult ez most rendben van így?

Figyelt kérdés

Veszekedtem a barátommal, mert sikeresen felhúzott, erre amikor magyarázok neki egyszer csak oda nyúlt a f..hoz és bocsánatot kért, aztán rám vigyorgott. Felizgult, ez most normális? Mondtam neki,hogy vele még veszekedni se lehet normálisan...erre oda jött hozzám és rám mászott, komolyan arra felizgult,hogy veszekedtem vele. Aztán szexeltünk, nem tudtam neki ellenálni.

De most ismét eszembe jutott ez, szerintetek ez mennyire "normális" hogy ilyen helyzetben felizgult a barátom? Ő azt mondta nem az első eset,hogy begerjed rám ilyenkor, állítólag ha alszom..ALSZOM akkor is néha felláll neki rám és szex szokott is lenni,mert felébreszt, nem bánom, imponáló is az egész,de szerintetek minden ok a barátommal?

F

2017. máj. 8. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kicsit sok benne a libidó, de okés
2017. máj. 8. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez aranyos :D

Lehet neki ez izgató.

Én örülnék ha a barátommal való veszekedések ilyenek lennének.

L

2017. máj. 8. 20:16
 3/7 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem fog sokáig tartani, ha a problémák megbeszélése helyett inkább szexeltek. Persze, vannak olyan dolgok, amit egy jó szex helyre tud hozni, de hosszú távon, ha mindig ezt csinálja, akkor az nem fog sok jóra vezetni. Lehet, hogy nem vesz elég komolyan téged?
2017. máj. 8. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát már 3 éve együtt vagyunk:D de csak mostanában kezdte el ezt csinálni,hogy kb mindenre feláll neki. Mindig tapadt rám mint egy pióca, amit imádok, szeretem nagyon,hogy ilyen csak a veszekedéseink során nem ezt szoktam meg, elég heves természet és ő a domináns fél, mindig övé az utolsó szó, és szokatlan,hogy most inkább bújik és áll a zászló. Azt mondta nem tehet róla, de ilyen hatással vagyok rá. Mondom ezzel növeli az önbizalmamat, de azért na:D ez nekem furcsa volt.
2017. máj. 8. 20:34
 5/7 anonim válasza:
100%

Próbáld vele megbeszélni a dolgokat, ha zavar.

Lehet, hogy nem vesz elég komolyan?

L

2017. máj. 8. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ez csak azt mutatja mennyire komolyan vesz
2017. máj. 8. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A nemi tevékenység során a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer egyaránt aktiválódik és fordítva is igaz: adrenalin termelődés kiválthatja a merevedést (birkózó sportolóknál könnyen észrevehető).
2017. máj. 9. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!