Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az miért van, hogy nem érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy nem érzem magam rendben attól mert a párom hozzáér a fenekemhez?

Figyelt kérdés

Uni pár vagyunk. Neki nincs vele baja, ha simogatom neki.

Viszont ha pl otthon vagyunk és megállunk pár csókot váltani, van hogy elöl benyúl a sliccemen felállítani a péniszem és utána hátramegy a kezével a fenekemre.

Ez viszont kicsit olyan kellemetlen nekem, mert olyan lányosnak érzem, hogy fogdossa a fenekem.

Pedig én is szeretem az övét. De valahogy tudatalatt mégse jó.

Mit tegyek?

2021. márc. 29. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Beszéld meg vele, mond meg, hogy neked ez nem esik olyan jól és inkább ne csinálja. Elvégre alkalmazkodni kell egymáshoz :)
2021. márc. 29. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Benned tőbb az aktív rész

Ha a vessződdel foglalkozik maradjon ott, meg kell vele beszélni.

2021. márc. 30. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Ez igazából egyszerű és te magad is leírod. Lányosnak érzed, még nem fogadtad el teljesen a melegséged, vagy legalábbis azt, hogy uni vagy és izgat, ha a fenekeddel játszanak. Vagy igazából nem vagy uni, és igazából nem szereted ha a fenekeddel foglalkoznak, ez a két lehetőség van. Szóval ez leginkább önismereti kérdés és nem ártana elmélyülnöd benne, mert hosszútávon azért ez károsíthatja a kapcsolatodat, ha nem vagy tisztában magaddal.
2021. márc. 30. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Fura. Én hetero vagyok, és én szeretném, ha egy làny a fenekemet simogatná. Szerintem ez nem függ össze azzal, hogy uni vagy-e vagy passzív vagy aktív. Egyéni tulajdonság. Én azt nem szeretem, ha a farkamat fogdossák csak úgy.
2021. ápr. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!