Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek az alábbi szituác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek az alábbi szituációban?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam/haverom, aki már pár éve bejön. Nem vagyok szerelmes belé, de valamiért nagyon vonzó a teste (a személyiségével sincs gond, egyszerűen csak nem akarok tőle szerelmi kapcsolatot, meg amúgy is, abba biztos nem lenne benne). A gond az, hogy ő heterónak mondja magát (ami érdekes, mert ennek ellenére szokott viccből(?) olyanokat csinálni, hogy nagyon közel hajol az arcomhoz és úgy beszél, vagy ha a földön ülök, beáll elém közel az arcomhoz, sőt volt már, hogy megfogta a fejem és elkezdte viccből odahúzni a farka felé, tehát ilyen kaliberű dolgokat simán megtesz, annak ellenére, hogy tudja hogy meleg vagyok). Próbáltam már elengedni a dolgot, de 4 év után már nem igazán van kedvem tovább szenvedni, arra gondoltam, hogy felajánlok neki egy szopást, hogy határozott választ kapjak. Nem akarok arra várni, hogy konkrét jelet adjon, mert ő úgysem fog kezdeményezni, ha meg igen, azt is csak ilyen összezavaróan, mint már fentebb említettem. Egy gond van, hogy nincs arra lehetőség, hogyha rosszul reagál, elkerüljük egymást, hiszen kb naponta találkozunk. Megéri bevállalni? Nem tudom be akarom e áldozni ezért a kapcsolatunkat (ami amúgy sima haveri, semmi extra, csak azért na).

máj. 31. 00:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Rizikos, de biztos eljatszott mar a gondolattal a haverod.
máj. 31. 12:47
 22/23 anonim ***** válasza:
96%
Poénból ajánl fel neki egy szopást, aztán meglátod hogyan reagál. Utána mondhatod h poénkodsz, de lehet h megteszi amit mondasz neki.
jún. 1. 23:37
 23/23 anonim ***** válasza:
79%

Ez hulyeseg, még az utolso pillanatban is mondhatja azt hogy “bocs meggondoltam magam”

Lehet hogy poen meg minden de amikor ott lesznek egymas elott meztelenul es egy fiu akarja bekapnin a farkát, akkor arra gondol hogy “hat ezt megse kene”

jún. 2. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!