Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek az alábbi szituác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek az alábbi szituációban?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam/haverom, aki már pár éve bejön. Nem vagyok szerelmes belé, de valamiért nagyon vonzó a teste (a személyiségével sincs gond, egyszerűen csak nem akarok tőle szerelmi kapcsolatot, meg amúgy is, abba biztos nem lenne benne). A gond az, hogy ő heterónak mondja magát (ami érdekes, mert ennek ellenére szokott viccből(?) olyanokat csinálni, hogy nagyon közel hajol az arcomhoz és úgy beszél, vagy ha a földön ülök, beáll elém közel az arcomhoz, sőt volt már, hogy megfogta a fejem és elkezdte viccből odahúzni a farka felé, tehát ilyen kaliberű dolgokat simán megtesz, annak ellenére, hogy tudja hogy meleg vagyok). Próbáltam már elengedni a dolgot, de 4 év után már nem igazán van kedvem tovább szenvedni, arra gondoltam, hogy felajánlok neki egy szopást, hogy határozott választ kapjak. Nem akarok arra várni, hogy konkrét jelet adjon, mert ő úgysem fog kezdeményezni, ha meg igen, azt is csak ilyen összezavaróan, mint már fentebb említettem. Egy gond van, hogy nincs arra lehetőség, hogyha rosszul reagál, elkerüljük egymást, hiszen kb naponta találkozunk. Megéri bevállalni? Nem tudom be akarom e áldozni ezért a kapcsolatunkat (ami amúgy sima haveri, semmi extra, csak azért na).

máj. 31. 00:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom itt egyes kommentelőknek mi baja van.. Mindenesetre megtette hatását a 14 éves fideszes gyűlöletpolitika. Magyar úgy utálja a másik magyart, mint soha azelőtt, a magyar társadalom pedig végletekig megosztott. Persze, ha valaki meleg, az halálos vétek, de pedofil bűnsegédnek kegyelmet adni az semmiség.. Ez Magyarország.. Ahol a melegeket összemossák a pedofilokkal. Beérett az orbáni gyűlöletpolitika. Gratulálok.. Én nem tudom, a sok okos mit szólna, ha a gyereke meleg lenne és a homofób állatok őket szekálnák folyamatosan és öngyilkos lenne emiatt. Ilyen kirekesztő népség nincs még egy. Komolyan, ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok. Ha külföldi kérdezné, lehet le is tagadnám a magyarságomat. Nem csoda, hogy Európa nagy része utál minket. Nagy kár, hogy nem svédnek, vagy franciának születtem..
máj. 31. 08:43
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Miért kell kiröhögni a másikat emiatt? Primitívek vagytok..
máj. 31. 09:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez van

Engem munkatarsam akar beszivatni

Kesobb tudtam meg

Még jo hogy nem mentem bele

Pedig jol nezett ki a srac

máj. 31. 09:15
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenkor örülök, hogy sose lesz gyerekem, az ilyen tetvek a halálba kergetnék csak.
máj. 31. 09:17
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Még aki maximalis diszkrecioval kozelit a masik felé, abba se lehet bizni

Saját tapasztalat

máj. 31. 09:21
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
Isteni szerencse, hogy nincs gyerekem és nem is lesz soha, mert ha az én gyerekemet bántanak, szekálnák, vagy buz*znák, akkor nem tudom mit csinálnék azokkal a könykökkel, de lehet még magam is megbánnám.
máj. 31. 09:32
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
16# kölykökkel
máj. 31. 09:40
 18/23 anonim ***** válasza:
85%
Az a véleményem, hogy nagyon aljas dolog így játszadozni valakivel.. Ebben a szituációban nem a meleg gyereknek kell szégyenkeznie, hanem annak, aki szándékosan "beeteti" őt, majd világgá kürtöli a dolgot.
máj. 31. 09:57
 19/23 anonim ***** válasza:
72%

Tudja hogy meleg vagy ezert szorakozik veled

Meg azt is tudja hogy bejon neked es elvezi hogy szivathat

máj. 31. 10:08
 20/23 anonim ***** válasza:
74%
19# Csak annyit tudok erre írni, hogy az Isten verje meg az ilyet, aki ilyennel szórakozik..
máj. 31. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!