Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek az alábbi szituác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek az alábbi szituációban?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam/haverom, aki már pár éve bejön. Nem vagyok szerelmes belé, de valamiért nagyon vonzó a teste (a személyiségével sincs gond, egyszerűen csak nem akarok tőle szerelmi kapcsolatot, meg amúgy is, abba biztos nem lenne benne). A gond az, hogy ő heterónak mondja magát (ami érdekes, mert ennek ellenére szokott viccből(?) olyanokat csinálni, hogy nagyon közel hajol az arcomhoz és úgy beszél, vagy ha a földön ülök, beáll elém közel az arcomhoz, sőt volt már, hogy megfogta a fejem és elkezdte viccből odahúzni a farka felé, tehát ilyen kaliberű dolgokat simán megtesz, annak ellenére, hogy tudja hogy meleg vagyok). Próbáltam már elengedni a dolgot, de 4 év után már nem igazán van kedvem tovább szenvedni, arra gondoltam, hogy felajánlok neki egy szopást, hogy határozott választ kapjak. Nem akarok arra várni, hogy konkrét jelet adjon, mert ő úgysem fog kezdeményezni, ha meg igen, azt is csak ilyen összezavaróan, mint már fentebb említettem. Egy gond van, hogy nincs arra lehetőség, hogyha rosszul reagál, elkerüljük egymást, hiszen kb naponta találkozunk. Megéri bevállalni? Nem tudom be akarom e áldozni ezért a kapcsolatunkat (ami amúgy sima haveri, semmi extra, csak azért na).

máj. 31. 00:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Gúnyt űz belőled, direkt szórakozik veled. Nem fog történni semmi, "cserébe" viszont szétkürtöli hogy le akartad lufizni. Az osztálytársad simán csak megaláz amikor ezt csinálja. Rajtad éli ki azt, amit nőkkel nem merne megtenni.
máj. 31. 00:26
 2/23 A kérdező kommentje:

#1 azért azt el tudom dönteni, hogy mikor gúnyolódnak velem :D

Ő biztosan nem azért csinálja, max csak a humora ilyen. Már rég ráunt volna, ha csak azért csinálná, hogy megalázzon.

máj. 31. 00:31
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
1# Aki ilyesmit szétkürtől, az egy legalja rohadék... Ez az elemi bizalommal való visszaélés, mikor valaki a legintimebb dolgodat világgá kürtöli. Ha meleg lennék és a haverom mindenkinek szétkürtölné ezt, én nagyon csalódott és szomorú lennék.
máj. 31. 00:34
 4/23 A kérdező kommentje:
Illetve még egy fontosabb részlet: vagy 4-5 éve bevallottam neki, hogy tetszik, amire nem kaptam pozitív választ, de teljesen korrekten lereagálta. Utána kicsit eltávolodtunk, majd később megint elkezdett felém közeledni és azóta megvan a haveri kapcsolat. Rengeteget változtunk mindketten azóta, ezért merek játszani a gondolattal.
máj. 31. 00:39
 5/23 anonim ***** válasza:
12%

Ezt humorbuzulás-t ne vedd komolyan. Viszonozhatod de hamar kiderül,hogy csak poénkodás az egész.

Középsuliban 0% az esélye,hogy valaki a saját csapatából választana maganak pasit. Rizikos a lebukás pedig kb: öngyilkosság. Hiába a baloldali buz..i lobbi.

máj. 31. 01:18
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
5# És mi van azokkal, akik tényleg melegek, mert érzik legbelül és erre izgulnak? Vannak azért jelei ennek, milyen videókat néz a nstem, stb... Nagyon jó a humorizálás, tényleg, egészen addig, amíg meleg fiatalokat öngyilkosságba nem kergettek.. Talán akkor már nem lesz olyan nagy poén a dolog...
máj. 31. 01:36
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
Én ezt nem értem.. Mi a poén abban, ha valaki meleg? És amit még inkább nem értek, minek kell világgá kürtölni az ilyet, meg kinevetni, nevetni rajta? Hány gyereknek kell még öngyilkosnak lenni a bullyk miatt? Most eszembe jutott az a nemrégi eset, amikor szekáltak egy kislányt, mire az bosszúból egy kést szúrt a szekáló hátába.. Ide vezet az iskolai bántalmazás. Vagy hozhatnám ide a Columbine iskolai mészárlást. Nem hiszem, hogy előzmény nélküli lett volna az eset. Lehet őket is buz*zták. Biztos vagyok benne, hogy a 2 amerikai fiút addig piszkálták, szekírozták, míg el nem szakadt náluk teljesen a cérna. Ide vezet az, amit műveltek, kedves bántalmazók. Én nem azt mondom hogy megérdemelték az áldozatok de hogy kiprovokálták azt a merényletet, az egészen biztos... Ezt csak azoknak írom, akik szerint jópofa dolog gúnyt űzni a másik melegségéből. Nem, nem az..
máj. 31. 02:05
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

Ne akard szopni, felejtsd el

Csak szorakozik veled, ugyis azt mondaná hogy o nem b***

Aztan a haverjaival rajtad rohogne a hatad mogott hogy "kepzeljétek a kis b*** le akart szopni"

Ezt akarod??

máj. 31. 06:00
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem bepróbálkozhatsz nála "viccből".
máj. 31. 07:36
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Mondd azt neki "gyere szopni kocsog"
máj. 31. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!