Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennetek ebben a szituacio...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ebben a szituacioban? Mennetek a flowval, vagy kihatralnatok?

Figyelt kérdés

Egy honapja ismerkedtem meg egy nalam 5 evvel fiatalabb sraccal, aki fulig szerelmes lett belem. A sracnak egyebkent eleg durva kotodesi problemai vannak es sokaig gondolkoztam is azon, hogy ne legyen masodik randi vegul megis csak talalkoztam vele. Jol sikerult a masodik randi, majd jott a harmadik es a negyedik is. Elao alkalommal lefekudtunk mar.

A problema az h ket kukon orszagban lakunk, amivel tisztaban van o is. Magyarul ket hetente tudnank talalkozni, viszont ez hisszutavon mindkettonknek megterhelo. En nem tartok akkora igenyt a folyamatos chatelesre, beszelgetesre, ha nem keresne par napig en meglennek. XD De neki egyreszt rohadt sok szabaideje van, es kb csak en jarok a fejeben. Ket het mulva ki is jon hozzam, meg mar vett nekunk repjegyet az elso kozos utunkra, amit nem engedi hogy en fizessek, hiaba nekem nagyibb a fizetesem.

Egyreszt en elvezem ezt a helyzetet, ugyanakkor azt sem akarok h a srac egy ponton nagyon seruljon. De nem vagyok meggyozodve afelol, hogy ebbol egy egeszseges parkapcsolat alakulhatna. Hiaba volt eddig mind a 4 randink csodalatos, meg az ido amit vele tolthettem. Nem tom miert, de tartok tole.

2023. máj. 9. 12:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem haladj tovább, ha egyáltalán elkezted. Kár is volt egy csipetnyit is lépned, ha nem gondoltál előre bele hogy ez akár komoly is lehet. Komoly lett, most meg bántasz. Talán bántam”ni fogod… Mindenképp sérülni fog. Elég komolyan. 😞
2023. máj. 9. 12:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Két külön ország mit takar pontosan?
2023. máj. 9. 12:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Magyarorszag-Nemetorszag. En vagyok nemetben.
2023. máj. 9. 12:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Szerintem amugy nagyon benne volt az is, hogy ez a srac erosen hasonlit kulsore az exemre es talan ezert is huztam jobbra. Szemelyisegre jobb amugy nint az exem, es kompromisszumkeszebbnek tunik, de azt erzem, hogy mar most serul a srac ha nem irok neki azonnal vissza. Plusz tulsagosan nagylelku, kifizette az egesz hosszu hetveget mindkettonknek, es nem engedi, hogy en egy forintot is fizessek.
2023. máj. 9. 12:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz egy távkapcsolatot fenntartani!

Hosszú távon az összeköltözés lenne a megoldás, de akkor valamelyikőtöknek lépnie kellene!

2023. máj. 9. 13:01
 6/17 anonim ***** válasza:
11%

Amúgy a srácnak komoly problémái lehetnek… #1

Én inkább már azért kukáznám, mint sem azért mert félek fájdalmat okozni neki…

2023. máj. 9. 13:04
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy en tokeletes vagyok, mert nem. De most is regenyeket irogat nekem. Nekem ezekre nincs idom valaszolni. Lereagalom egy mondattal. Neki meg ebbol az fog lejonni, hogy nem is fontos a szamomra.
2023. máj. 9. 13:21
 8/17 anonim ***** válasza:
3%
Nem egymást kerestétek. Nem egymás párjai vagytok…
2023. máj. 9. 13:24
 9/17 A kérdező kommentje:
De ugyanakkor meg az egyutt toltott ido csodalatos. Es szerintem az utauas is klassz lesz. Csak felek h minden egyes ilyen kozos elmeny meg fogja ot arrol gyozni h mi amugy jarunk. Pedig en nagyon nem erzem meg ugy. Egyebkent sosem volt parom.
2023. máj. 9. 13:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő is tudja hogy kötődési problémái vannak? Ha ilyen sok szabadideje és pénze van menjen el egy kicsit terápiára, hátha segít neki a jobb önismeret.
2023. máj. 9. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!