Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ebben a szituacioban? Mennetek a flowval, vagy kihatralnatok?
Egy honapja ismerkedtem meg egy nalam 5 evvel fiatalabb sraccal, aki fulig szerelmes lett belem. A sracnak egyebkent eleg durva kotodesi problemai vannak es sokaig gondolkoztam is azon, hogy ne legyen masodik randi vegul megis csak talalkoztam vele. Jol sikerult a masodik randi, majd jott a harmadik es a negyedik is. Elao alkalommal lefekudtunk mar.
A problema az h ket kukon orszagban lakunk, amivel tisztaban van o is. Magyarul ket hetente tudnank talalkozni, viszont ez hisszutavon mindkettonknek megterhelo. En nem tartok akkora igenyt a folyamatos chatelesre, beszelgetesre, ha nem keresne par napig en meglennek. XD De neki egyreszt rohadt sok szabaideje van, es kb csak en jarok a fejeben. Ket het mulva ki is jon hozzam, meg mar vett nekunk repjegyet az elso kozos utunkra, amit nem engedi hogy en fizessek, hiaba nekem nagyibb a fizetesem.
Egyreszt en elvezem ezt a helyzetet, ugyanakkor azt sem akarok h a srac egy ponton nagyon seruljon. De nem vagyok meggyozodve afelol, hogy ebbol egy egeszseges parkapcsolat alakulhatna. Hiaba volt eddig mind a 4 randink csodalatos, meg az ido amit vele tolthettem. Nem tom miert, de tartok tole.
Nehéz egy távkapcsolatot fenntartani!
Hosszú távon az összeköltözés lenne a megoldás, de akkor valamelyikőtöknek lépnie kellene!
Amúgy a srácnak komoly problémái lehetnek… #1
Én inkább már azért kukáznám, mint sem azért mert félek fájdalmat okozni neki…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!