Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ebben a szituacioban? Mennetek a flowval, vagy kihatralnatok?
Egy honapja ismerkedtem meg egy nalam 5 evvel fiatalabb sraccal, aki fulig szerelmes lett belem. A sracnak egyebkent eleg durva kotodesi problemai vannak es sokaig gondolkoztam is azon, hogy ne legyen masodik randi vegul megis csak talalkoztam vele. Jol sikerult a masodik randi, majd jott a harmadik es a negyedik is. Elao alkalommal lefekudtunk mar.
A problema az h ket kukon orszagban lakunk, amivel tisztaban van o is. Magyarul ket hetente tudnank talalkozni, viszont ez hisszutavon mindkettonknek megterhelo. En nem tartok akkora igenyt a folyamatos chatelesre, beszelgetesre, ha nem keresne par napig en meglennek. XD De neki egyreszt rohadt sok szabaideje van, es kb csak en jarok a fejeben. Ket het mulva ki is jon hozzam, meg mar vett nekunk repjegyet az elso kozos utunkra, amit nem engedi hogy en fizessek, hiaba nekem nagyibb a fizetesem.
Egyreszt en elvezem ezt a helyzetet, ugyanakkor azt sem akarok h a srac egy ponton nagyon seruljon. De nem vagyok meggyozodve afelol, hogy ebbol egy egeszseges parkapcsolat alakulhatna. Hiaba volt eddig mind a 4 randink csodalatos, meg az ido amit vele tolthettem. Nem tom miert, de tartok tole.
Beszéld meg vele, hogy neked nincs időd annyit chatelni és ne vegye rossz néven ha röviden vagy későre válaszolsz. Esetleg videóchateljetek, több dolgot meg tudtok beszélni úgy.
És igen, beszélgess el vele arról hogyan lássa a jövőt. Ha tényleg szerelmes, akkor lehet ki is költözne hozzád előbb utóbb. Másképp nem menne.
Szerintem ne add fel, ha jó együtt, koncentráljatok a jóra
Ha elhagynád, attól lehet, hogy jobban sérülne.
Ha nincs időd válaszolni, ezt írd meg neki és kész, vagy ő is leszokik a regényírásról, vagy ha mégis ír, az ő dolga.
Én annyihoz ragaszkodnék, hogy
- a megkérdezésem nélkül ne vegyen repjegyet (nem tudom, volt-e ilyen),
- járjon rendszeresen terápiára (kötődési sérüléseknél sokan a sématerápiára esküsznek).
Ez elég komplex szituáció, aminek elég sok változója van. Pl. ő hány éves? Szüleivel él-e még? Milyenek az anyagi lehetőségei? Ha dolgozik, mennyire tud elszakadni a munkájától, mennyi szabadideje van téged rendszeresen látogatni? Neked milyen lehetőségeid vannak őt meglátogatni?
Nekem is volt távkapcsolatom (kb. Magyarország két külön végében laktunk), és nagy nehezen összehoztuk a dolgot, bár ehhez kellett, hogy nagyon flexibilis legyen a munkám és sokat dolgozhassak tőle, home officeból.
Úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy az ilyesmi nem is feltétlenül azon múlik, hogy ti mennyire akarjátok a dolgot, hanem, hogy a környezetetek mennyire tud alkalmazkodni ezen. Ha pl. olyan munkája van, mint nekem, hogy bárhonnan csinálhatja, akkor sima ügy egy távkapcsolat is. Ha viszont fizikailag is ott kell lennie valahol, akkor nagyon ügyesen kell porcióznia a szabadidejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!