Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit tennétek, ha ebbe a szituációna keverednétek?

Figyelt kérdés

Elmennétek a párotokkal egy vidéki mindentől messze vendégházba, ahol hármasban vagy négyesben lennétek a barátaival, akik nem mellesleg nagyon vonzó pasik.

A párotok pedig benne lenne, hogy ma több is történjen, mint 2 fős szex.

2023. szept. 2. 10:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Feleségüket,barátnőiket nem hoznák magukkal a barátok?Akkor esetleg megbeszélhetnénk.
2023. szept. 2. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Az a sok poresz....
2023. szept. 2. 10:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez nem poresz, a nők 87%-a fantáziál a párján kívül más férfiról, sőt, szex közben is rágondol.
2023. szept. 2. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Uhh nekem nagyon bejönne. Persze tuti halál izgatott lennék, kicsit meg is szeppenve. Nem voltam még ilyen helyzetben, de izgat a dolog rég. Viszont félnék is, hogy nehogy megbánja a párom vagy máshogy nézzünk egymásra utána

De az is tetszene, ha barátnőkkel van mindenki és kicsit összemelegedne mindenki mindenkivel. Mondjuk ezt könnyebb kivitelezni, ha csak 4-en vagyunk. 6 embernél màr nehéz, hogy mindenki benne is legyen és tetszen a másiknak. Nekem bejönnek a csajok is, szóval tetszene egy 4-es kaland. Akár lightos is, hogy mondjuk nincs szex, de egymás párját leszopjuk, meg csajok ketten izgatjuk egymást, ilyenek. Szerintem ez nem lenne olyan vészes, nem nagyon van mit megbánni, ha nem is volt behatolás. Szóval egy ilyen kezdetnek tetszene

És imádom a vidéki kisházak hangulatát, szerintem tökéletes helyszín lenne. Főleg egy hűvösebb őszi/téli estén, ahol iszogatunk a kandalló mellett (szokott lenni sok helyen, tök hangulatos)

25N

2023. szept. 2. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja hozzátenném, hogy amennyire én látom, ilyenekben kevés nő van benne. Én kicsit szélsőség lehetek, mert nagyon nyitott vagyok. Szóval talán ne az én válaszomból indulj ki

Plusz amúgy férfiból se egyszerű olyat találni, aki amúgy rendes, figyelmes, hűséges stb, tehát kapcsolatra ideális pár. Közben meg 3-an a haverjaival megdugnak:D érted

Esélyesebb egy ilyem mulatság szexpartnerrel és haveri társasággal

2023. szept. 2. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Aki szereti a többest és már amúgy is ki akarta próbálni az eleve úgy megy oda, hogy tudja benne van a pakliban 😂
2023. szept. 2. 12:24
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha felvetné hazamennék abban a pillanatban
2023. szept. 2. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a legtöbb nőnek nincs az ilyen ellenére, ha tényleg ilyen idilli környezetben történik, na meg megbízható srácokkal. Volt egy haverom régen, nekik volt vendégházuk, ő ezt csinálta , amit leírtak a kérdésben, hogy hétvégére elhozta az éppen aktuális barátnőt meg 4-5 havert és jól bepartizták a lányt.
2023. szept. 2. 12:36
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
2 gyerekünk van, 4 éves és 1 hetes lányok. Kihagyom!
2023. szept. 2. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Mekem tetszene
2023. szept. 3. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!