Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek akik barátkozni is szoktak melegekkel?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 10:15
21/34 anonim 

válasza:

Barátságban is fontos,mert nyilván egy 26 éves nem fog és nem is akarna egy 60 évessel barátkozni. Logikus nem ?
22/34 anonim 

válasza:

Meg persze legyen helyes, izmos, dagadjon a gatyája... De csak barátság, semmi buzulás, buzulás az nuku. :)
24/34 anonim 

válasza:

Érdekes felvetés ,kedves 23-as. Nagyon érdekes.
25/34 anonim 

válasza:

Én szoktam és van több olyan meleg barátom is, akikkel már 10-15 éve barátok vagyunk és még semmi sem történt közöttünk. Azt nem mondom, hogy nem láttuk egymást meztelen vagy álló farokkal, de nem értünk még soha úgy egymáshoz. De van olyan is, akivel 10 éve úgy vagyunk barátok, hogy anno egyszer volt orál, azóta semmi, csak simán barátok vagyunk.
27/34 anonim 

válasza:

Sajnos vagy nem sajnos már 35. :)
28/34 anonim 

válasza:

Saját példámat írtam meg,mert 21 és 23 éves srác ír nekem,kedvesek,udvariasak. De a korkülönbség miatt nem mennék bele,még egy barátkozásba sem. Lehet nekik egy idő múlva ciki lenne,még akkor is,ha nem vagyok lerobbant ötvenes.
55/F
#5 és 21
29/34 anonim 

válasza:

Szerintem az nem baj, hogy annyi vagy. Az az én korosztályom akikkel lehet barátkozni.
Jó, ha Te neked vannak.
30/34 anonim 

válasza:

A hitetlenkedés ugyanolyan butaság, mint a férfi-nő barátságok hitetlenkedése. Mindig is voltak meleg pajtiaim, azóta egy nagyon jó meleg pajtim van, soha nem volt köztünk semmi, közben párom is van. Páromnak semmi baja azzal, ha pajtival megyek ide-oda. Teljes a bizalom. Őt nem kedveli bizonyos okokból és sajnos adott rá okot, de a saját döntésembe nem szól bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!