Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogott, introvertált, huszonéves meleg férfiak, ti hogyan boldogultok az ismerkedéssel? Hol próbálkoztok vele?
Figyelt kérdés
Visszafogott húszas éveim közepén járó férfi vagyok, hasonló párt szeretnék, aki nem csapongó, de azt érzem/látom/tapasztalom, hogy ilyen nem igen van melegben...2023. nov. 28. 09:21
11/12 anonim válasza:
Kedves #9... A 4-es válaszoló vagyok.
1) Nem leszek orvos.
2) Még ha az is lennék, azzal sem hinném, hogy különösebb gond lenne, tekintve, hogy azt a szakot is, amit otthagytam, színjelessel csináltam, és ezt is színjelessel viszem, és a gimit is színjelessel vittem végig. Beteg vagyok, nem hülye. Nem tartom magam senkinél okosabbnak, de azt kikérem magamnak, hogy hülyének nézz.
12/12 anonim válasza:
Snapon szoktam ismerkedni több kevesebb sikerrel de inkább ott anonim masztizás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!