Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzések voltak bennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzések voltak bennetek azután hogy elösször voltatok férfivel?

Figyelt kérdés
dec. 28. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Hat ez nagyon valtozo es nagyon vegyes erzesek is kavarogtak bennem. Volt, ami testi lelki beteljesulessel ert veget, volt ami csalodas (plane ahogyan indult az egesz), volt ahol szegyeltem magam, de olyan is ahol total semleges erzes volt bennem, mert a cel a fizikai kielegules volt.

Szoval szerintem ezt igy nagyon szeles skalan mozog.

dec. 28. 16:28
 2/8 Attis7902 ***** válasza:
100%
Elég sokszor voltál "elősször" férfival
dec. 28. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Az első szopatásom, az első szopásom és amikor elvették a szüzességem csodálatos volt. Azóta is passzív szerepimádó vagyok.
dec. 29. 06:40
 4/8 Kajak53 ***** válasza:
85%
Egy addig stabilnak hitt világ omlott össze bennem egy pillanat alatt és egy teljesen új teremtődött, amikor a Ráczfürdő gőztermében először szopott le egy férfi. Addig keményen heterónak hittem magam, de ráébredtem, hogy tudom élvezni a homo-gyönyöröket és nagyon hamar elfogadtam magam. 24 voltam, amikor megtörtént. Csak nem nagyon tudtam mit kezdeni evvel a felismeréssel. Nem ismertem meleg-helyeket, nem mozogtam olyan körökben, bátortalan voltam, mint minden kezdő… Frusztrált lettem, mert nem tudtam senkinek se adni a szerelmet. Titkolnom kellett a hajlamomat, mert olyan családban nevelkedtem és olyan körökben mozogtam, éltem. Ez volt a nehéz.
dec. 29. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Utáltam magam. A 2. se lett jobb ott ugyanis a csávó (én 17 ő 22) miután leszopott kényszerített hogy én is leszopjam, ami külön betett hogy ne akarjam.
dec. 29. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon össze voltam zavarodva mert szégyeltem is magam meg kva jó is volt a sráccal
dec. 29. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Régóta vágytam rá, aztán egy buli után kicsit ittasan megtörtént. Azóta tudom, hogy a legjobb sráccal az együttlét.
dec. 29. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bűntudat a történtek miatt. Szégyenérzés az ismétlés vágya miatt. Zavarodottság, hogy mégsem vagyok heteró, amivel addig áltattam magam. És öröm is, mert élvezetes volt.
dec. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!